Mitől lehet az hogy kb.3-4napja hasmenésem van és néha rámjön a hányinger? 37 hkm
Szia!
Nem hinném, hogy a terhességgel állnak kapcsolatban a tüneteid. Nem ettél valami olyat, amit nem bír a gyomrod? A hasmenést ez is okozhatja. Vagy nem ettél fagyit, tojásos kaját vagy baromfihúst? Lehet szalmonella is.
Ha nem akar múlni a hasmenés, menj dokihoz, remélem, semmi gáz nincs és majd írj, mi lett Veled. :)
Szia!
Én is pont ezekkel a tünetekkel küzdök + keményedek elég sokszor és jóslóim is vannak. Remélem hogy hamarosan beindul, már nagyon várom hogy babázhassak.
38+6 hkm
Én 38 hetes vagyok és nekem is ezek a tüneteim amiket végig leírtál.Csak nekem már pár kisebb-nagyobb darab nyákdugó is elment...
A hasmenés és hányinger a tisztulást jelenti, a szülés közeledtét.
Nem hinném szalmonella....
12:02-es vagyok.
Hát én már nem bánnám ha tényleg szülnék:)
Legalább a fiacskám sem hízna már mert így is nagyon nagy:S
Neked milyen a nyákdugó?
nekem is fiam lesz :D
én 3hete voltam uh-n és 2400grammot mondtak!neked mekkora?
nekem átlátszos fehéres nyulos volt.neked?
nekem is olyan volt a nyákdugóm mint neked.
minden nap jön egy kicsike.
én ma voltam dokinál de nekem súlyt soha se mond.
30 hetesen voltam uh-n akkor a méretek alapján 32 hetesnek feleltem meg,ma meg már normál 38 hetesnek megfelelőek méretei.
Te érzel feszülő érzést odalent a szemérem csontod? nekem olyan mint ha tágulna,alig birok menni.
A medencém is tágul az is nagyon fáj.
Neked vannak ilyen tüneteid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!