SOS, hasmenésem van több mint egy hete.9 hetes múltam, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Inkább úgy mondanám,hogy napi 3-4 alkalommal megyek a wc-re és olyan mint a vízfolyás.Amit megeszek, 1-2 óra múlva keresztülmegy rajtam. Félek,hogy árt a babának. A széntabletta nem használt eddig. Délelőttönként van étvágyam,este már nincs. Biztos nem vírus mert nincs láz és görcs,de akkor mitől lehet? Nagyon félek.2011. febr. 6. 17:37
1/5 A kérdező kommentje:
Pár napig szedtem a béres 250mg magneb6-ot,napi 3-4 szemet. Ez is okozhatta esetleg? Már tegnap abbahagytam, csak a folsavat szedem
2011. febr. 6. 17:45
2/5 anonim válasza:
már egyszer kiírtad a kérdést, ha jól emlékszem.
Miért nem mentél dokihoz????
3/5 anonim válasza:
jó kérdés... Lehet, csak a változás miatt, ami most ott alul van. Doki mit mondott?
4/5 anonim válasza:
Ha nem lennék terhes, akkor is már dokihoz mentem volna ilyen sokáig tartó hasmenés esetén. Simán kiszáradhatsz, nem tudja a szervezeted kiválasztani a vitaminokat és fontos anyagokat, mert nincs rá ideje, egy idő után kimerülnek a tartalékok, és az már árthat a babának is.
Miért nem fordulsz orvoshoz, már írták mások is?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. igen írtam már ki, csak kevés választ kaptam azért írtam újból. ma voltam dokinál, szerinte egyrészt felgyorsult az anyagcserém (amúgy is gyors), másrészt lehet a terhesvitamintól és a túl sok mgB6-tól is, azt mondta ritkábban szedjem őket. Iszok normaflore-t,tegnap este meg ettem sok banánt. ma is ment a hasam de már nem volt olyan híg. remélem tényleg csak a terhesség miatt történik mindez, a doki azt mondta ha pár nap mulva sem javulok vagy lázam lesz, székletminta alapján alaposabban kivizsgálnak, hogy nem e vírus vagy baci. remélem nem.
2011. febr. 7. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!