Muszáj tájékoztatnom a testnevelés tanáromat arról, hogy várandós vagyok?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 3. éves gimnazista és 8 hetes terhes.
Voltam orvosnál, a szüleim tudják, a barátom és az ő szülei tudják. Úgy döntöttük, hogy megtartjuk a babát. A nőgyógyászt kérdeztem, hogy mi a helyzet a testnevelés órákkal, mivel ebben a tanévben még "rendesen" megyek, majd csak a következő tanévben leszek magántanuló (másik iskolában), azt mondta, hogy addig nyugodtan sportoljak, ameddig nem esik rosszul.
Viszont én sporttagozatra járok, elég megerőltető, ezért szeretnék a terhességem miatt felmentést kérni. Ezzel nem is lenne gond, de nem tudom... ott szerepel indoklás, hogy miért nem tesizhetek ilyen hirtelen?
Ne értsetek félre... tudom, hogy mindenki tudni fogja, hogy babát várok, de nem szeretnék mindennap az ezzel kapcsolatos megjegyzésekre, kérdésekre, esetleg rosszindulatú dolgokra reagálni. Tudom, hogy mire számíthatnék, már volt ilyen a mi iskolánkban és nagyon kikezdték... Tehát júniusig szeretnék nyugalomban maradni, utána már mindegy. Szeptembertől úgyis másik suliba megyek, mivel a páromhoz költözöm, ő pedig nem ebben a városban él.
Tudtok erről valamit?
Köszi! L17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!