Kismamik ki mennyi kávét iszik? Bővebben lent
Én nem kávéztam mindennap korábban sem. Most egyáltalán nem kívánom, de ahogy olvastam napi egy tejeskávé belefér.
Szerintem amit te iszol abban nincs túl sok kávé.
10+5 hkm
En terhesseg elott napi 3-at ittam, most terhesseg alatt napi 1-et.
Nespresso kavet iszom tejjel minden reggel. Volt olyan korabban, hogy kellett innom napkozben is, kulonben beajultam volna a munkahlyen, meg nem tudtam dolgozni sem, mert volt egy olyan szakasza a terhessegemenek amikor nem tudtam 4-5 oranal tobbet aludni heteken keresztul.
22 hkm
Reggelente egy csésze főzött kávét. Nem vészesen erősen, azért nem egy cappuchino vagy 3:1-ben kategória. Első babámmal is kb ennyi volt a koffeinfogyasztásom. Szóval nincs kóla, energiaital stb. Bár amennyire tudom napi 200 mg koffein is belefér, egy kávé azért nem ennyi, talán 2..
Szoptatás alatt viszont nem kávéztam.
2 főzött kávé ami bögrébe van fele tejjel fele kavéval 1 kanál cukorral. Az egyiket reggel iszom de valamikor vissza köszön a másikat délután. Máshogy nem birnék ébren maradni. Igy ezzel a 2 kávéval 118/70 a vérnyomásom.
Én mindig kávéztam minden terhességnél. A terhesség nem azt jelenti hogy mindenről le kell mondani hanem azt hogy valamiről le kell de valamiből csak visszább kell venni.
Én Napi 3in1 -et iszok. Nagyon alacsony a vérnyomásom. Sokat ájuldozok.
Ezt a koffeinmenteset lehet kiprobálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!