Napi 2 belefér, nekem is ennyit mondtak. Főleg, ha terhesség előtt is kávéztál. Alacsony vérnyomásnál inkább igyál több folyadékot!A kávé inkább a pulzust dobja meg..
2011. febr. 13. 21:10
4/15 anonim válasza:
2-3 kávét ittam feketén,a vérnyomásom persze rendben volt,és problémamentes terhességem volt.most 17 hós és makk egészséges,ha kivánod igyál nyugodtan ,persze ha minden rendben veletek,de ugy olvasom igen ugyhogy nyugodtan igyál te is
2011. febr. 13. 21:28
5/15 anonim válasza:
Én hetente iszom olyan 4-5 bögre tejes kávét:)
2011. febr. 13. 22:18
6/15 anonim válasza:
2-3-at attól függően, milyet ittam. A kikeverősnek kisebb a koffein tartalma, abból 3-at, a főzős erősebb, abból 2-t. Azt mondta a dokim, így tök jó. Arra figyelni kell, hogy napi 300 egység koffein a megengedett, a kikeverősben kb 100 van a főzősben 150, de egy csokiban is van 50.
2011. febr. 13. 22:30
7/15 anonim válasza:
nekem is ennyi mondtak, de beérem eggyel. ezért én egyet iszom.
2011. febr. 14. 07:27
8/15 anonim válasza:
Reggel iszom egyet, anélkül az autómat sem találnám meg:)
2011. febr. 14. 09:10
9/15 anonim válasza:
én teljesen hozzászoktam mióta megszületett az első babám, le se tudnám tenni, mert ha kihagyom a délit 5-kor elalszom legozás közben...:)
szóval reggel, és 1-2 körül iszom tejjel. nekemis alacsony a vérnyomásom amúgy, szerintem ennyi még belefér.
2011. febr. 14. 13:27
10/15 anonim válasza:
Minden reggel 1-et iszom már évek óta, így most sem tudnám nélkülözni. De csak granulátumosat, meg tejjel hígítva, így nem hiszem, hogy erős lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!