Kávézós kismamik! Mennyi kávét isztok meg egy nap?
Figyelt kérdés
Én napi 2 csészét. Reggel és délben. Alacsony a vérnyomásom. Doki szerint ennyi még megengedett. Nektek mit mondtak?2011. febr. 13. 20:46
11/15 anonim válasza:
Egyet, max. kettőt. De néha nehéz legyűrni.
12/15 TKI Ibolya válasza:
A instant kávé egyébként ugyan olyan mennyiségben tartalmaz koffeint mint a főzős kávé nem gyengébb egy szemmel sem.Utána olvastam.Én is napi 1-2 csésze kávét megiszom mindegy milyet ,mert különben fáj a fejem és nem tudnám a gyerekeimet haza hozni a suliból,mert olyan vagyok mint egy holt kóros.A 3 az 1-ben kávékban nincs annyi koffein de néha az is elég nekem.
36 hkm
13/15 anonim válasza:
Nekem 110/70 egy kávé mellett.
Így megengedek magamnak még egyet. (meg az orvos is megengedte)
Előző terhességem alatt is megittam napi 2-t, és mindig tökéletes volt a vérnyomásom.
17 hkm
14/15 anonim válasza:
Egyet, de van, hogy kihagyom. A vérnyomásom alacsony vagy normál, de én azért iszom mert szeretem főleg valamilyen sütivel. Egyébként nem függök tőle reggel régen is csak a munkahelyemen ittam itthon soha nem kezdtem vele a napot.
15/15 anonim válasza:
2 tejes kávét ittam frissen darált szemes kávéból, terhesen és szoptatás alatt is, msákülönben magfájdul a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!