Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Akik az első terhess...

Kismamik! Akik az első terhességüknél nem kívánták a kávét a másodiknál is ugyanígy volt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:
én az elsőnél ittam mert mindig úgy éreztem hogy kell most azóta nem iszom amióta kb megfogant valahogy nem kívánom és nem is iszom esetleg capuccinot iszok nagyon ritkán de nem kávéból készítve hanem instant porból
2010. márc. 23. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Én az elsővel tudtam kávézni, most nem. Pedig nagyon hiányzik, de beleszagolok - hányingerem lesz :( Remélem elmúlik, és pár hét múlva újra kávézhatok.
2010. márc. 23. 11:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia az elsőnél már a gondolattól is rosszúl lettem most a napi 1kávét vagy 3in1-benememt megiszom.Tudnék többet is de ugye nem lehet.A 2 terhesség köztött 14év és apa váltás történt:):):)
2010. márc. 23. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!