Kismamik! 10hetes terhesség, utrogestan szedése?
Olyanok válaszát,tapasztalatát várom,akik a 10.terhessègi hetükben utrogestant kaptak progeszteronpótlásra.Vèrezgettek a tabletta használata közben,ha igen,meddig?(nálam sötètbarna ès kevès)
Egy hèt múlva megyek ultrahangra,hogy minden rendben van-e babával.
Volt olyan eset,akik ilyen helyzetben voltak,ès vègül egèszsèges baba született?
Köszi,ha válaszoltok.
par napja vettem eszre,par barna vercseppet,aznap rogton be a dokimhoz,ultrahang,baba el,egy het mulva kontroll.most szedek eloszor utrogestant,3*1 adagban iszom.fenyegeto vetelest irt fel a papiromra,meg szigoru fekves,teljes onkimelet,semmi munka,semmi szex.
remelem,h megszulhetem ezt a babat,vagytunk ra.jo olvasni,h megszulettek a babaitok,akik mar jo nagyok azota
Elso trimeszteri verzeseim (nem barnazgatas, hanem verzes):
4, 5, 5.5, 7, 12 hetesen 1-1 "adag". 5.hettol utro huvelytabletta de amellett is visszajott. En verzes ellenere huvelyben hasznaltam 3*2 adagban a nogyogyaszom javaslatara.
Igaz még nem szuletett meg, de mar 22 hetes vagyok.
Boldog babavarast!
koszi a valaszokat!
megijedtunk,h esetleg elmegy a baba,de helyrejott minden halistennek!
minden jot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!