Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! 10hetes terhesség,...

Kismamik! 10hetes terhesség, utrogestan szedése?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát,tapasztalatát várom,akik a 10.terhessègi hetükben utrogestant kaptak progeszteronpótlásra.Vèrezgettek a tabletta használata közben,ha igen,meddig?(nálam sötètbarna ès kevès)

Egy hèt múlva megyek ultrahangra,hogy minden rendben van-e babával.

Volt olyan eset,akik ilyen helyzetben voltak,ès vègül egèszsèges baba született?

Köszi,ha válaszoltok.

2017. márc. 30. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Az első 12 hétben kisebb-nagyobb szünetekkel, de véreztem. Nem barna, tényleg vér volt. Utrot használtam, 12-13. hétben elmúlt. 7 éves a kisfiam. :)
2017. márc. 30. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
6-13.hetig folyamatos sötét barna folyásom volt. Utro 3x2 duphaston 3x2. Szigoru fekves. Nekem hematoma okozta. Ma mar 9 eves a lanyom.
2017. márc. 30. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Kétszer is használtam utrot. Semmi nem volt tőle csak durva hányinger. Sztem jelezd az orvosnak, és ő eldönti hogy számít vagy sem. Nehogy gond legyen. Ez a biztos.
2017. márc. 30. 13:12
 4/6 A kérdező kommentje:

par napja vettem eszre,par barna vercseppet,aznap rogton be a dokimhoz,ultrahang,baba el,egy het mulva kontroll.most szedek eloszor utrogestant,3*1 adagban iszom.fenyegeto vetelest irt fel a papiromra,meg szigoru fekves,teljes onkimelet,semmi munka,semmi szex.

remelem,h megszulhetem ezt a babat,vagytunk ra.jo olvasni,h megszulettek a babaitok,akik mar jo nagyok azota

2017. márc. 30. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Elso trimeszteri verzeseim (nem barnazgatas, hanem verzes):

4, 5, 5.5, 7, 12 hetesen 1-1 "adag". 5.hettol utro huvelytabletta de amellett is visszajott. En verzes ellenere huvelyben hasznaltam 3*2 adagban a nogyogyaszom javaslatara.

Igaz még nem szuletett meg, de mar 22 hetes vagyok.

Boldog babavarast!

2017. márc. 31. 05:40
 6/6 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat!

megijedtunk,h esetleg elmegy a baba,de helyrejott minden halistennek!

minden jot nektek!

2017. ápr. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!