Eddig faros volt a babám és amikor csuklott, akkor a köldököm környékén lehetett látni és érezni. Tegnap nagy mozgolódás volt odabent és azóta lejjebb érzem a csuklást. Lehet, hogy megfordult?
Én 35 hetes vagyok, van mikor én is lentebb érzem a csuklását, pedig még mindig medencefekvésű..:( A fejét jobb oldalon szokta nyomogatni a köldökömtől picit fentebb, mégis mikor csuklik picit lentebb érzem.
De ettől lehet hogy neked megfordult már!
Én a 34. hétben vagyok és most már fogalmam sincs, hogy milyen fekvésű a babám. Sokáig harántfekvésben volt, 28 hetesen uh-n fejvégű volt, 30 hetesen 4Dsen faros. Rá egy héttel a védőnő kitapogatta és azt mondta, hogy ismét fejvégű. Én is folyamatosan figyelem a mozgásait, azt, hogy mikor hol aktívabb és hol csuklik, de már feladtam, mert néha az oldalamon érzem, hogy szinte ki szeretne mászni, néha a köldököm felett, néha pedig határozottan érzem, hogy a húgyhólyagomat nyomogatja.
A csuklással ugyanez a helyzet: három napja a szeméremcsontom fölött éreztük, hogy csuklik, így arra gondoltam, hogy tutira befordult, mert akkor kb ott lehet a mellkasa, háta és elsősorban a mellkasunk rezeg, amikor csuklunk. Tegnap éjjel viszont ismét köldökvonalban éreztem csuklani. A mozgolódás nálunk is minden nap nagy.
Leírások alapján kizárt dolog, hogy ennyi idősen ilyen gyakran változtatná a helyzetét, hiszen azt olvasom mindenhol, hogy most már nagyon kevés a hely és maximum csak a végtagjait mozgatja és fészkelődik, nem válthat hetente teljes pozíciót. Főleg, hogy nagy a babám, méretei alapján 36-37 hetes, tehát feltételezem, hogy elég szűkösen lehet már.
Azért bízom benne, hogy csak a mi helyzetünk ilyen változékony és a te babád valóban befordult és kényelmesen úgy is marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!