Kismamik, Anyukák! Akinek szintén nem volt befordulva a pici 31 hetesen? Mi lett a vége? Megfordult vagy császár lett? Kicsit aggódok.
Szia.
Kicsit kell csak aggódni, lélekben készülj arra hogy lehetséges hogy császár lesz. Én ezt tettem, de nem volt rá szükség.
37hetesen született meg a babám, utolsó napokban fordult meg.
Pedig ilyenkor már nem szoktak azt mondta a dokim.
Szóval még megfordulhat.
Nem értem, mi az, hogy megfordult, VAGY császár lett???
Nem fordult be és simán megszültem, első gyerek. Ez a verzió fel se merült benned és a dokiban??? Szomorú...
Még simán befordulhat. És ne hallgass az elsőre (bocs első), nehogy elkezdj császárra készülni, mert akkor az lesz a vége. Inkább arra készülj, hogy befordul, és sima, könnyű szülésed lesz.
Amúgy az én babám is a 37. héten fordult be, és az én dokim azt mondta a babák egyötöde a 36. hét környékén fordul be, tehát annyira nem ritka.
Sőt, továbbmegyek: nekem hiába fordult be, nem illeszkedett a feje a szülőcsatornába, így nagyon megküzdöttünk azért, hogy normál szülés legyen.
De akkor sem készültem császárra, csak arra koncentráltam, hogy sikerülni fog ez normál úton is.
Az én kislányom végig farfekvéses volt. Az orvosom a 37. héten megpróbálkozott a külső fordítással, de nem sikerült. Végig reménykedtem benne, hogy egyszer csak megfordul, de nem akart. A 39. héten császárral született meg. Az orvosomra bíztam magam, tudtam,a legjobb megoldást választja majd.
Most ismét babát várok, kíváncsi vagyok, a kistesó hogy fog helyezkedni. :)
Kedves harmadik válaszoló!
Hogy jött ki a baba, fenékkel, vagy lábbal?!
Mi van ha csak az egyik lába jön ki?
Vagy ha fenékkel jön ülő helyzetben úgy hogy fér ki?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!