Kismamik, Anyukák! Akinek szintén nem volt befordulva a pici 31 hetesen? Mi lett a vége? Megfordult vagy császár lett? Kicsit aggódok.
Leírom az én történetem: első kislány végig fejfekvésű volt,könnyű, gyors szülés volt.
A 2. kislány folyamatosan forgott, a 36. héten faros volt és mindenki azzal riogatott, hogy készüljek a császárra, mert ilyenkor már nem nagyon forognak. Egyedül az orvosom (professzor) mondta, hogy ha stimmel pár dolog (bizonyos farfekvést meg lehet gyorsan szülni / baba mérete stb.), megpróbáljuk megszülni.
Következő héten (37.) megint volt egy UH, és itt befordult a babám! Annyira boldog voltam! Azóta is úgy fekszik, most már túlhordásban vagyok. (Érdekes volt egyébként, hogy amikor ujjongtam, hogy befordult az én okos kisbabám, egyből mindenki huhogott, hogy ajaj, még simán visszafordulhat... )
Remélem erőt ad a történet, hogy simán megfordulhat még, van, akinél 38-40. héten is befordul. (Nekem csomó kismama írt, amikor itt aggódtam 36 hetesen és nagyon aranyosak voltak.)
Nekem a 32. héten még farosan volt, aztán a 37. héten fordult meg. Császár lett, mert annyit mocorgott, hogy kirepedt a magzatburok, elfolyt a víz, de fájás az nem jött. Oxitocin, gélezgetés, miegymás... hiába akartuk mi, még egy pici fájdalom sem jött, eltelt az idő, császár lett. Ha így lesz, az sem borzasztó, de megértelek, hogy a hüvelyit szeretnéd. Most megint várandós vagyok és én is nagyon szeretném azt is átélni, persze az esélyeim nem túl jók. :) De neked nagyon jók, ne aggódj, befordul időben!!! Kitartást!
PS. Érdekes, hogy a kicsit bunkócska hozzászóló magára ismert. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!