Lehet, hogy császár lesz a vége?
Figyelt kérdés
24 hetes kismama vagyok. A héten voltam a dokimnál. Azt mondta, hogy a méhlepény mélyen van megtapadva, ami most még nem gond, de ha szülésre kerül a sor, bizony nem jó. De állítólag ez addig még változhat. Majd megnézi a köv. UH-n is. Harmadik terhességem, de eddig ilyen még nem volt nálam. Mind a 2 gyermekemet természetes úton szültem. Rugalmas vagyok, szóval ha műteni kell, legyen. Csak elgondolkoztam azon, hogy van-e arra esély, hogy addig ez változzon? Ti tapasztaltatok már ilyet?2010. okt. 31. 21:02
1/3 anonim válasza:
még sok idő van szülésig addig bőven feljebb fog menni.
2/3 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt, de a méhed még sokat fog nőni, ahogy nő a baba. Beiktatnak elvileg egy soron kívüli uh-t (de ez sem biztos). Én úgy tudom, az esetek többségében a méh növekedésével feljebb kerül a méhlapény is. Nekem is megoldódott a dolog magától. Az unokatesómnak pedig teljesen fedte a terhesség közepe táján a méhlepény a méhszájat, mégis 'feljebb vándorolt' és természetes úton szült. Ne izgulj!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. nov. 1. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!