Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen árt az elemes vibrátor?

Terhesen árt az elemes vibrátor?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Csak most olvastam, hogy a rezgő vibrátor használatát nem ajánlják. 15 hetes vagyok és már többször használtam a héten, nem csak külsőleg. ( A párom távol volt és muszájnak éreztem) Most nagyon ideges vagyok, hogy mi van, ha ártottam a babámnak :(

Csak jövőhét pénteken megyek ultrahangra. Kérlek, nyugtassatok meg! Előre is köszönöm!

2017. márc. 31. 17:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Én sosem hallottam arról, hogy terhesség alatt tilos a vibrátor. Én csak külsőleg használom, és ilyen formájában mind két terhességem alatt igénybe is

vettem rendesen:). Semmi bajom nem volt miatta, egészségesen zajlott mind két terhességem a 40. hétig. Nem hiszem, hogy bármi baj történt volna nálad, de inkább csak külsőleg használd. Ha legközelebb mész dokihoz, kérdezz rá.

2017. márc. 31. 19:06
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Nyugodj meg, mert az idegeskedéssel többet ártasz, mint a vibrivel. Ha bármi bajt okoztál volna, már görcsölnél/véreznél. Mostantól biztonság kedvéért a rezgős funkciót csak külsőleg használd, de úgy egész nyugodtan. Az önkielégítés teljesen normális dolog, nem tiltott el a doki, így miért ne szereznél örömöt magadnak? Boldog babavárást! :)
2017. márc. 31. 19:47
 13/20 A kérdező kommentje:

Akkor te mit keresel itt? (költői kérdés, ne válaszolj)

Örülök, hogy a te életedet tökéletes, időben hozott döntések alkotják. (ha nem éreznéd, akkor ez irónia).

Megkeseredett, tökéletes kommentelőket kérem tisztelettel, hogy ne szánják rám drága idejüket.

2017. márc. 31. 19:48
 14/20 A kérdező kommentje:
A többi választ köszönöm szépen :)
2017. márc. 31. 19:55
 15/20 anonim ***** válasza:
11%
Nem terhesen is jobb egy igazi.
2017. márc. 31. 20:00
 16/20 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy nem jobb egy igazi.
2017. márc. 31. 20:05
 17/20 anonim ***** válasza:
55%

En a rezgoset nem mernem, bar nem tudom mennyire rezeg.

Mondjuk nekem a 13 . het korul volt verzesem egy nagyon zotykolodos busz utan.

2017. márc. 31. 20:38
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem okozott görcsöt és vérzést, akkor nem ártott. Azért tilos, mert szerencsétlen esetben a rezgés vetélést okozhat. De sajnos ugyanez elmondható az orgazmusról is.

Akit eltiltanak a szextől (mint pl. engem), azt sem azért tiltják el, mert nem szabad "bedugni" semmit, hanem mert az orgazmustól elvetélhetek. Nyilván ez a problémás terhességekre vonatkozik, a barátnőmet nem tiltották el és semmi baja. Lehet, hogy nekem se lenne, de nem mertem kockáztatni.

Olyasmire ne gondolj, hogy beteg lesz tőle a baba, mert az hülyeség.

2017. márc. 31. 21:28
 19/20 anonim ***** válasza:
52%
Gratulálok a babához, teljesen normális a hozzáállásod, nem Veled van a gond, ne törődj a hülyékkel. Szerintem is használd csak kívül ezentúl, attól független, hogy szerintem kizárt, hogy ártottál a babának, ő a legjobb helyen van. :-) Nekem az erősebb szextől is lelkiismeretfurdalásom volt, de nem lett gond, sőt. :-) Boldog babavárást! :-) Egy 10 hós kislegény anyukája.
2017. ápr. 1. 11:50
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

FB-on lépj be ide: 2017 Augusztus - Szeptemberi babák

Lehet, hogy ilyen jellegű kérdést névvel nem szívesen teszel fel egy zárt csoportban Fb-on, de minden másban érdemes ott kérdezni, mert itt (tisztelet a kivételnek) beléd kötnek, elítélnek, nem a kérdésedre válaszolnak, hanem kiforgatják a szavaidat. Ezek a facebookos kismama csoportok nagyon jók és ebben például olyan kismamák vannak, akik pont abban a fázisban járnak, mint te.

2017. ápr. 3. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!