Terhesen árt az elemes vibrátor?
Sziasztok! Csak most olvastam, hogy a rezgő vibrátor használatát nem ajánlják. 15 hetes vagyok és már többször használtam a héten, nem csak külsőleg. ( A párom távol volt és muszájnak éreztem) Most nagyon ideges vagyok, hogy mi van, ha ártottam a babámnak :(
Csak jövőhét pénteken megyek ultrahangra. Kérlek, nyugtassatok meg! Előre is köszönöm!
Én sosem hallottam arról, hogy terhesség alatt tilos a vibrátor. Én csak külsőleg használom, és ilyen formájában mind két terhességem alatt igénybe is
vettem rendesen:). Semmi bajom nem volt miatta, egészségesen zajlott mind két terhességem a 40. hétig. Nem hiszem, hogy bármi baj történt volna nálad, de inkább csak külsőleg használd. Ha legközelebb mész dokihoz, kérdezz rá.
Akkor te mit keresel itt? (költői kérdés, ne válaszolj)
Örülök, hogy a te életedet tökéletes, időben hozott döntések alkotják. (ha nem éreznéd, akkor ez irónia).
Megkeseredett, tökéletes kommentelőket kérem tisztelettel, hogy ne szánják rám drága idejüket.
En a rezgoset nem mernem, bar nem tudom mennyire rezeg.
Mondjuk nekem a 13 . het korul volt verzesem egy nagyon zotykolodos busz utan.
Ha nem okozott görcsöt és vérzést, akkor nem ártott. Azért tilos, mert szerencsétlen esetben a rezgés vetélést okozhat. De sajnos ugyanez elmondható az orgazmusról is.
Akit eltiltanak a szextől (mint pl. engem), azt sem azért tiltják el, mert nem szabad "bedugni" semmit, hanem mert az orgazmustól elvetélhetek. Nyilván ez a problémás terhességekre vonatkozik, a barátnőmet nem tiltották el és semmi baja. Lehet, hogy nekem se lenne, de nem mertem kockáztatni.
Olyasmire ne gondolj, hogy beteg lesz tőle a baba, mert az hülyeség.
FB-on lépj be ide: 2017 Augusztus - Szeptemberi babák
Lehet, hogy ilyen jellegű kérdést névvel nem szívesen teszel fel egy zárt csoportban Fb-on, de minden másban érdemes ott kérdezni, mert itt (tisztelet a kivételnek) beléd kötnek, elítélnek, nem a kérdésedre válaszolnak, hanem kiforgatják a szavaidat. Ezek a facebookos kismama csoportok nagyon jók és ebben például olyan kismamák vannak, akik pont abban a fázisban járnak, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!