Terhesen árt az elemes vibrátor?
Sziasztok! Csak most olvastam, hogy a rezgő vibrátor használatát nem ajánlják. 15 hetes vagyok és már többször használtam a héten, nem csak külsőleg. ( A párom távol volt és muszájnak éreztem) Most nagyon ideges vagyok, hogy mi van, ha ártottam a babámnak :(
Csak jövőhét pénteken megyek ultrahangra. Kérlek, nyugtassatok meg! Előre is köszönöm!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Lévén, hogy még csak 15 hetes vagyok, nincs még választott orvosom, így nem tudok senkit sem felhívni pénteken, késő délután.
15 hetesen miert nincs orvosod?
Harom gyerekem van, de eszembe sem jutott rezgoset hasznalni...
Nem az a kérdés, hogy miért nincs választott orvosom, de ha annyira kíváncsi vagy, akkor:
Azért, nincs mert MÉG nem választottam. De képzeld attól ugyanúgy megvizsgálnak, jó kezekben vagyok.
Sőt van olyan, akinek az egész terhessége alatt nincs választott orvosa, mégis megszül.
Első terhességem..alig vártam, hogy regisztráljak az oldalra, már máskor is lett volna kérdésem. Azt hittem,(én kis naiv) hogy ez egy jó kis közösség. De inkább csak megvetést érzek, mintsem segítőszándékot.(tisztelet a kivételnek)
Van, aki terhesség alatt vagy előtt(!!) sem igényli az önkielégítést, van aki igeln. Ettől ugyanolyan, sőt lehet még jobb kapcsolata van a párjával.
csakhogy lehessen min szörnyülködni: vannak kismamák, akik annyira kívánják a szexet, hogy napi többször is örömöt szereznek maguknak. Én nem ítélem el őket. Úgyhogy ne én legyek már 'keresztre feszítve'.
Igen, jól látod, szetetik izélgetni az embert valamiért itt. :-)
Teljesen kizártnak tartom, hogy ártott. Valami könnyedebb formàban viszont kfejezetten jót tesz az orgazmus!
:D Én irigyelek
A kisfiammal, minden orgazmus tiltott volt a 6.hétől Még álmomban is felkeltettem magam nehogy....
Most meg nem mondott az orvos de így 12 hét előtt nem merem...
Szerintem szólt volna ha nem lenne szabad, az meg hogy kicsit vibrál kétlem hogy ártana, akkor buszon , villamoson, autóban sem ülhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!