Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket is szénhidrátszegény...

Titeket is szénhidrátszegény diétára fogott az orvosotok, mert sokat híztatok?

Figyelt kérdés

35 hetes kismami vagyok, eddig híztam 17 kg-ot, de már eleve plusszal indultam (155 cm és 67 kg). Az orvos szerint sokat híztam, így 180 g szénhidrátot ehetek. Szerinte, ha betartom kg-ok már nem jönnek fel, max. csak akkor, ha vizesedem.

Ugye így nem fog éhezni a babám?

Köszönöm!

2010. máj. 12. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, nem fog éhezni! Nem is kevés az a 180, én anno atkins diétánál napi 20g cht ehettem ami két túrórudinak felelt meg, ne aggódj nem lesz semmi gond..!!! Nézz neten ch táblázatot rájössz mennyi finomság belefér még a napi 180-ba ..húsfélékbe szinte semmi, felvágottakba szintén alig van szénhidrát..süti édesség amit nézz meg jól, de bőven kielégíti ez még az édességi utáni vágyadat is persze ha van olyan:)
2010. máj. 12. 14:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Kerestem a neten táblázatokat-köszi a tippet. A baba jóléte a legfontosabb.

Édességek bármilyen formában jöhetnek. Gyakorlatilag, ha elhagyom őket mindent ehetek-mértékkel!

2010. máj. 12. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!