A 18. heti genetikai UH-t is az orvosotok csinálja, (akinek van) vagy elküld máshova?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 14:48
1/5 anonim válasza:
Nekem a saját dokim csinálta, de nem a magánrendelőben, hanem a kórházban. Ez az egy UH, amit nem csinálhatott meg a magánrendelőben, a többit igen.
2/5 anonim válasza:
az én orvosom genetikus is, tehát mindkét terhességemnél nekem Ő csinálta :)
de pl. a barátnőm dokija nem az, nem genetikus és őt a dokija elküldte egy másikhoz be a kórházba (pont az én dokimhoz :) )
3/5 anonim válasza:
nekem úgy szokott lenni, hogy külön szonográfus csinálja az uh-kat. a leletet pedig az orvosom értékeli.
4/5 anonim válasza:
A kötelező UH-kat én szonográfussal csináltattam eddig. Nekem ott azt mondták, hogy a nőgyógyász nem ért annyira az UH diagnosztikához, ezért erre való a szonográfus!
Engem meggyőztek. :)
24 hetes km
5/5 anonim válasza:
Én sztk-ba járok, de fogadott lesz a doki. Minden uh-ot ő csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!