Milyen gyakran ellenőrzi az orvosotok a méhszájatokat és az eredményt felvezeti a kismama könyvetekben? 28 hetes km.
21:31
Neked ezt melyik rubrikába írja és mit ír pontosan?
És még egy kérdés:
Titeket milyen gyakran néz UH-on?
Engem 2 hónapig egyszer sem, én szóltam neki a legutóbb, hogy szeretném, ha megnézne, mert nem érzem a magzatmozgást.
A magzat méreteit 17 hetes koromban nézték utoljára.
Normális ez így?
Válaszokat köszi.
21.31-es vagyok:
Nekem a 8.-9.oldalon vannak az adatok.Felül ez szerepel:A várandós gondozást végzők (szakorvos,háziorvos,és védőnő) bejegyzései.
Ide van beírva,a méhszáj értékem így:Cx:2000,illetve minden,a súlyomtól kezdve,a vérnyomásomon át.
Minden alkalommal megnézzük a babát,hiszen ezért is járok hozzá,és nem kerül pénzbe neki.Havonta megyek,és havonta uh,meg méhszáj nézés,illetve ha panaszom lenne,akkor vizsgálat.
Magánorvoshoz jársz????Mert ha igen,akkor semmiképpen sem tartom normálisnak.Ha kórházba,akkor sem,de ott inkább előfordulhat ilyen.
Nekem a méhszáj értéket már 7 hetesen megnézte,neked már erősen ajánlottan kellene,hiszen 28 hetes vagy,ezáltal azt is megállapíthatja nem-e lesz koraszülött a baba,vagy hasonló.
09:01
Nekem 1 db adat nem szerepel erről.
Tb alapon járok, magánorvosra nincs pénzem.
UH-ot első 3 hónapban majdnem minden alkalommal nézett, 17 hetesen volt a méréses UH, utána még 1x, aztán 2 hónap múlva én kértem rá, mert magától nem csinálta volna akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!