Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kaposvári pocakosok ki az...

Kaposvári pocakosok ki az orvosotok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy már nem vagyok pocakos, de szeretném ajánlani az orvosomat Dr. Bencze Zoltánt, mert nagyon meg voltam, és vagyok elégedve vele. 2 hónapos kislány anyukája
2010. okt. 5. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát, épp a múlt héten "ölt" meg majdnem egy babát.
2010. okt. 5. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Rák doki nagyon aranyos.
2010. okt. 5. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Kedves második válaszoló!

Annyira undorítónak tartom, amit csinálsz,valamit hallasz, de pontosan nem is ismered a körülményeket, mivel ott sem voltál, és ilyet írsz valakiről. Egyébként ennyiből bármelyik orvosról lehetne ilyet írni, mivel mindegyikről hallani jót, és rosszat is, és nem csak a nőgyógyászokról beszélek, hanem bármilyen orvosról.

Valamint, ha írsz, akkor a kérdésre válaszolj, azzal segítesz, nem pedig a pocskondiázással, és az ijesztgetéssel. Köszi.

2010. okt. 6. 08:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek.

Még nem vagyok várandós, de tervben van a fiam mellé egy kistesó.

2008-ban nem volt orvosom, a Horváth Lászlónál szültem, a következőnél szeretnék orvost, olyant, aki kedves, és ha baj van, akkor fel lehet hívni, segítőkész.

2010. okt. 6. 10:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Mennyi egy vizsgálat Bencze dokinál?
2010. okt. 6. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
5-10 ezer attól függ, hogy milyen vizsgálat. Velem mindig nagyon segítőkész volt, és kedves. Amikor szültem akkor is rögtön jött nem puffogot, nem keresett kifogásokat, pedig előtte nap ügyeletes volt, és aludt mikor hívtuk, valamint az egész szülés alatt bent volt, és nem csak a végére jött oda. Utána pedig mikor még bent voltunk a babával még a kórházban akkor is bejött hozzánk mindig, és mikor elment szabira, megadta a mobilszámát, amin el lehetett érni, és mondta, ha bármi probléma van nyugodtan hívjam. Úgyhogy én csak pozitívumokat tudok róla mondani.
2010. okt. 6. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:
És még valami, mivel pcos vagyok, ő csinálta a műtétemet is, aminek köszönhetem, hogy most itt szuszog mellettem az én kis hercegnőm. Ezért én csak köszönettel tartozom neki.
2010. okt. 6. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
4. válaszoló, a szomszédommal történt. Nem részletezném.
2010. okt. 7. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát sajna az a helyzet, hogy minden doki hibázik.

Persze mindig más annak akivel történik.

Szerintem ez a Bencze dokinál talán a legritkább Kaposváron.

Aki már veszített el kisgyereket nyilván másképp áll a kismamákhoz és babákhoz.

Egyébként rajta kívül még a Gyócsi Andrást ajánlanám.

2010. nov. 2. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!