Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen indokkal írt ki Titeket...

Milyen indokkal írt ki Titeket az orvos táppénzre?

Figyelt kérdés
Mikor és milyen problémával mentetek el pihenni?
2017. márc. 23. 14:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
Rögtön elmentem a pozitív teszt után. Nálunk mindenki elmegy rögtön, veszélyes, káros a munkakör. Párom is ott dolgozik, segített intézkedni, illetve rendesek voltak addig is, amíg nem lehetett terhességgel táppénzre venni. Mert első vizsgálaton pl még nem is látszott semmi.
2017. márc. 23. 15:44
 12/23 anonim ***** válasza:
67%
13. héten, mélyvénás trombózis, és velem született szívproblémák miatt.
2017. márc. 23. 16:09
 13/23 anonim ***** válasza:
31%
azért jó ezt ellenőrként olvasgatni... :(
2017. márc. 23. 18:04
 14/23 anonim ***** válasza:
66%
6hetesen vérzés és görcs miatt írt ki. 2hét mulva vissza , minden rendben. Megbeszélrem hogy akkor dolgozhatok(nagyon könnyű mumkám van és nagyon is szeretem lehet ezért könnyű.) 12hetesen minden rendben. 13hetesen lepényprobléma miatt tp. 20hetes vagyok és még most is tpn.
2017. márc. 23. 18:57
 15/23 anonim ***** válasza:
42%
azért nem csoda, hogy nem veszik fel a nőket sehova... nem azt mondom, akinek problémája, veszélyes munkaköre van, természetesen maradjon otthon. De a "szeretnék táppénzre menni" meg "megvisel az utazás" az nem indok. Könyörgöm, legalább annyi lenne bennetek, hogy pár hetet kihúzzatok, amíg találnak a helyetekre embert... Én komolyan nem csodálkozom, hogy 25-35 közti nők nem találnak állást... én 34. hétig dolgoztam, kivettem a szabikat és aztán mentem CSEDre. Pedig nekem is 25km-re van a munkahely, vonattal, helyijárattal, onnan meg autóval kimenni 50km-es körzetben az ügyfelekhez. Nem magamat akarom fényezni, de nem hiszem el, hogy ha semmi testi probléma nincs, nem lehet kibírni azt az időt, míg találnak a helyetekre mást... arról nem beszélve, hogy oda vissza is kell menni majd, ahol így cserben hagytátok a főnököt, esetleg a kollegákat is...
2017. márc. 23. 19:22
 16/23 anonim ***** válasza:
60%

Én majdnem 22 hetes leszek, onnantól leszek táppénzen. Már hónapokkal ezelőtt meg lett beszélve a munkahelyemen így időben betanítottam az utódomat és senkinek nem okozok fennakadást. Nagyobb munkák jönnek be nyár elején és rosszabb lenne mindenkinek a felénél tp-re menni. Örülök, hogy komolyabb egészségügyi gond nem történt, nehéz lett volna a kollégáknak, ha hirtelen eltűnök. Volt már vetélésem, IR és pajzsmirigy gondom is van, túlsúlyos is vagyok.

Elviekben csak és kizárólag eü ok miatt lenne szabad tp-re menni, de úgy érzem 99%-ban már nem úgy zajlik.

Véleményem szerint jobb a munkahelyen is előre tudni mikor távozik a munkavállaló, mint egy esetleges probléma miatt hirtelen tp-re menni.

2017. márc. 23. 20:23
 17/23 anonim ***** válasza:
60%

Irodai munkát vègeztem. Az első trimeszterben sokat hánytam, így kénytelen voltam a főnökömmel beszélni. Nagyon rendes volt, dolgozhattam otthonról. Végül vérzés miatt lett 2 hét táppénz, de utána tovább dolgoztam, majdnem a 37. hétig.

Egyébként az első gyereknél is sokáig dolgoztam...úgy, hogy az első terhességem pedig sajnos elhalt és missed ab miatt műtét lett a vége.

Teljesen egyetértek azzal a válaszolóval, aki szerint kiakasztó a valódi egészségügyi ok nélküli táppénz....

2017. márc. 23. 21:13
 18/23 anonim ***** válasza:
36%
Én voltam a "szeretnék táppénzre menni" válaszoló.Mivel a céget becsődöltetni készültek éppen,jobbnak láttam azonnal táppénzre menni,nehogy valami úton módon fel tudjanak nekem mondani.De nem hiszem,hogy bárkinek is magyarázkodnom kellene...
2017. márc. 23. 21:44
 19/23 anonim ***** válasza:
45%
kedves 17, ha egyetértesz velem, nyomj lécci egy zöld pacsit, mert a láblógatós jajjmileszterhesvagyok anyukák már lenulláztak...
2017. márc. 23. 22:52
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Maradjunk a kérdésnél, ne így ismeretlenül döntsük el hogy ki miért ne menjen táppénzre.
2017. márc. 24. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!