Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van koztetek olyan, akinek...

Van koztetek olyan, akinek missed ab utan komplikacio, szovodmeny lepett fel?

Figyelt kérdés

Ugy ertem , aki pl. meddo lett utana vagy tul sok vert vesztett, tul sokaig verzett...nekem pl. most azt mondtak, hogy akar ki is lyukaszthatnak valamit a mutet soran, ami lehet begyogyul magatol, de ha nem, akkor a koldokomon keresztul levezetnek egy kamerat, sot a hasamat is fel kell vagni, hogy helyre hozzak. Igaz erre 1 az 1000-hez az esely, csak el kellett mondaniuk.

Volt mar valakinek hasonlo? En ilyenrol meg sosem hallottam szerencsere.

2010. máj. 11. 15:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De, kaparnak. Én elvetéltem otthon, és nagyon véreztem, ezért kapartak, nehogy elvérezzek. És sajnos hallottam olyanról, hogy a kanál átlyukasztotta a méhet. Nem gyakori, de előfordulhat.
2010. máj. 11. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem most volt 2 napja missed ab-om sajnos:(( meg verzek, vagyis kezdett elmulni, alig jott egesz nap, most ujra verzek. ez normalis? lazam nincs, antibiotikumot eleve adtak fertozesveszelyre. 5 nap mulva kell visszamenjek dokihoz. akkor menjek csak hamarabb ha lazas leszek? olvastam olyat is h ha darabkak tavoznak belolem az is baj. hat belolem tavoiztak de nagyuon kicsik, ilyenek sozktak mentsruaciokor is.
2011. jún. 5. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Anno 20.48-as vagyok.

Ha nincs láz, ne aggódj! Nekem is távoztak anno olyan darabkák, amik mensinél szoktak.

És az is normális, hogy hol elmúlni látszik a vérzés, hol pedig rázendít...

Mielőbbi felépülést Neked, főként lelkileg nehéz, tudom...!

Én azóta egy 1 éves kisfiú anyukája vagyok. A műtét után 3 hónapot pihentünk, majd az azt követő 3. próbálkozós hónapban jártunk sikerrel. Mihamarabbi gyermekáldást Nektek is!

2011. jún. 6. 12:04
 14/16 anonim válasza:
Én holnap megyek. Borzalmasan félek a műhibáktól. Plusz ott van még a lelki trauma, hogy elhalt a babám. Van köztetek olyan, aki közkórházban, paraszolvencia nélkül esett át ilyenen? Minden rendben volt?
2011. jún. 7. 18:38
 15/16 anonim válasza:
Ez nem teljesen igaz, hogy nem lehet kockázat mert akkor Én vagyok az az 1 az 1000 közül mert nekem is vákummal csinált és így is kilyukasztották a méhemet és le is szakították a vékony belem egy kis szakaszát úgyhogy utána 10 nap kórházba lét volt. Ezért van egy jó kis heg a hasamon. Ja és nem tudják 100% ra garantálni, hogy a jövőbe tényleg lehet e gyerekem vagy hogy egyáltalán megtapad e majd de viszont azóta is vannak gondok a méhemmel mert nagyon megszívták és így még jobban hátra hajlik mint régen. Úgyhogy ennyit az ennyire biztonságos terhesség megszakításról.
2011. júl. 27. 10:11
 16/16 anonim ***** válasza:
06-05 19:35üos vagyok, na nekem a végén méhgyulladásom lett, 15 napig szedtem antibiotikumot. aztán méhszájsebet diagnosztizáltak.
2011. júl. 28. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!