Van koztetek olyan, akinek missed ab utan komplikacio,
szovodmeny lepett fel?
Figyelt kérdés
Ugy ertem , aki pl. meddo lett utana vagy tul sok vert vesztett, tul sokaig verzett...nekem pl. most azt mondtak, hogy akar ki is lyukaszthatnak valamit a mutet soran, ami lehet begyogyul magatol, de ha nem, akkor a koldokomon keresztul levezetnek egy kamerat, sot a hasamat is fel kell vagni, hogy helyre hozzak. Igaz erre 1 az 1000-hez az esely, csak el kellett mondaniuk.
Volt mar valakinek hasonlo? En ilyenrol meg sosem hallottam szerencsere.
De, kaparnak. Én elvetéltem otthon, és nagyon véreztem, ezért kapartak, nehogy elvérezzek. És sajnos hallottam olyanról, hogy a kanál átlyukasztotta a méhet. Nem gyakori, de előfordulhat.
2010. máj. 11. 20:48
12/16 anonim válasza:
nekem most volt 2 napja missed ab-om sajnos:(( meg verzek, vagyis kezdett elmulni, alig jott egesz nap, most ujra verzek. ez normalis? lazam nincs, antibiotikumot eleve adtak fertozesveszelyre. 5 nap mulva kell visszamenjek dokihoz. akkor menjek csak hamarabb ha lazas leszek? olvastam olyat is h ha darabkak tavoznak belolem az is baj. hat belolem tavoiztak de nagyuon kicsik, ilyenek sozktak mentsruaciokor is.
2011. jún. 5. 19:35
13/16 anonim válasza:
Anno 20.48-as vagyok.
Ha nincs láz, ne aggódj! Nekem is távoztak anno olyan darabkák, amik mensinél szoktak.
És az is normális, hogy hol elmúlni látszik a vérzés, hol pedig rázendít...
Mielőbbi felépülést Neked, főként lelkileg nehéz, tudom...!
Én azóta egy 1 éves kisfiú anyukája vagyok. A műtét után 3 hónapot pihentünk, majd az azt követő 3. próbálkozós hónapban jártunk sikerrel. Mihamarabbi gyermekáldást Nektek is!
2011. jún. 6. 12:04
14/16 anonim válasza:
Én holnap megyek. Borzalmasan félek a műhibáktól. Plusz ott van még a lelki trauma, hogy elhalt a babám. Van köztetek olyan, aki közkórházban, paraszolvencia nélkül esett át ilyenen? Minden rendben volt?
2011. jún. 7. 18:38
15/16 anonim válasza:
Ez nem teljesen igaz, hogy nem lehet kockázat mert akkor Én vagyok az az 1 az 1000 közül mert nekem is vákummal csinált és így is kilyukasztották a méhemet és le is szakították a vékony belem egy kis szakaszát úgyhogy utána 10 nap kórházba lét volt. Ezért van egy jó kis heg a hasamon. Ja és nem tudják 100% ra garantálni, hogy a jövőbe tényleg lehet e gyerekem vagy hogy egyáltalán megtapad e majd de viszont azóta is vannak gondok a méhemmel mert nagyon megszívták és így még jobban hátra hajlik mint régen. Úgyhogy ennyit az ennyire biztonságos terhesség megszakításról.
2011. júl. 27. 10:11
16/16 anonim válasza:
06-05 19:35üos vagyok, na nekem a végén méhgyulladásom lett, 15 napig szedtem antibiotikumot. aztán méhszájsebet diagnosztizáltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!