Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A méhszájam lent van, konnyen...

A méhszájam lent van, konnyen elérem és kozepesen kemény? Akkor nincs baba?

Figyelt kérdés

Ebbe a honapban kezdtem el " nézegetni" ( előtte alaposan kezet mosok )

Es mensikor kell igy alljon nem? Tesztelni ne szeretnék ez csak a 10.dpo de mar 6 napja olyan érzésem van h azt hiszem barikor megjohet aztan azt erzem meg is jött . De vegul csak krémes folyást " találok" :/

Valaki tapasztalt ebben? Vagy ilyenkor ez nem mérvadó?

Koszonom szépen

2017. márc. 19. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Igen, van aki tapasztalt ebben, a nőgyógyász. Éppen ezért a méhszáj vizsgálatokat rá szoktam hagyni. Azt hogy terhes vagyok-e terhességi teszttel állapítottam meg magamnak. Nem bántásból, de úgysem értesz hozzá. Most mivel jobb ha tapogatod a méhszájad, és ez alapján terhesnek vagy nem terhesnek véled magad? Végül úgyis akkor válik biztossá ha késikwa mensid és kimutatja a teszt. Utána elmész dokihoz, ő majd megvizsgálja a méhszájat.
2017. márc. 20. 06:24
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Látod, az átlag nő véleménye az, hogy ne tapogasd a méhszájad. Értem én, hogy alaposan kezet mosol előtte, de a körmeid alatt brutális mennyiségű baci marad így is (gondolom, nem esel neki a körmeidnek körömkefével minden önvizsgálat előtt). Ha nincs baba, feleslegesen kockáztatsz meg egy kiadós fertőzést, amit heteken át kezelgethetsz, ezzel tolva a próbálkozásokat. Ha pedig baba van, az éppen a beágyazódási fázisban van, akkor pedig semmi szüksége nincs a méhednek, méhszájadnak a birizgálásra.

Sosem értettem, miért jó képletesen könyékig magadban túrkálni, ha így sem kapsz biztos választ, ugyanis nem értesz hozzá. Így marad a bizonytalanság. Ha nagyon nem bírod ki, nézesd meg nőgyógyásszal! De ésszerűbb lenne megvárni a nemvárt napját, és ha nem jön meg, akkor tesztelni. Tudom, nem könnyű kivárni, két gyermekem van, tervezett babák voltak, tehát tudtam, hogy elvileg nem kellene megjönnie. Kínkeservesen, de kivártam a nemvárt napját, és biztos választ kaptam.

2017. márc. 20. 06:40
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Minek nyúlkálsz magadba

Ha meg kapsz egy gyulladást akkor meg azért fog sírni a szád

2017. márc. 20. 07:02
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
A méhszájadból nem fogsz megtudni semmit. A nőgyógyász is csak max gyanakodhat belőle valamire. De te semmi hasznát nem veszed, hogy nyulkálsz. Türelem, 4-5 nap és kiderül.
2017. márc. 20. 10:11
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Itt 0 valasznak kellene lenni, mert senki nem ertett egyet. Mi alapjan szelektalsz? Toroltesd mar mindet, ne vegezz fel munkat😁😁😁😁
2017. márc. 20. 10:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Hat parom is szokott felnyulkálni ha elojatek van.

Tehát nem is értem mit problémáztok. Igen tisztálkodunk előtte. Azért a huvely ennél erősebb kell legyen h ennyitől elfertőződjön.. :)

2017. márc. 20. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
De a párod nem a méhszájad tapogatja...De amúgy is butaság ebből találgatni.
2017. márc. 20. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem nem igazán érdekel kapsz-e fertőzést, de nem értesz hozzá, így felesleges. A füledbe is be tudsz világítani mégsem tudsz diagnosztizálni fülbetegséget. Gondolom. Most nem jutott eszembe jobb példa.
2017. márc. 20. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!