Valaki szedett más vitamint a Femibion 800 terhes vitamin melle?
Magnéziumot olyan terhesvitamin mellé is kell szedni, amiben van. Nekem kalciumot nem mondtak.
Viszont mivel a Femibionban nincs vas, azt igen, de nekem durva székrekedésem lett tőle, amitől meg begörcsöltem.
Most vasat tartalmazó vitamint szedek, azzal nincs problémám.
Femibiont szedek, ajánlottak mellé C és D vitamint pluszban. Magnéziumra azt mondta az orvosom hogy csak görcs, keményedés alkalmával szedjem, ne most szokjon hozzá a szervezet, mert a végén akkor még többet kéne szednem.
Mivel nincsenek benne ásványi anyagok, legközelebb mást veszek, pedig szimpatikus, hogy aktív folsav van benne.
Neo ferro folgammát nekem írt fel nőgyógyász, igaz, az első laboron is eléggé alsó hatérérték körül volt a hemoglobinom. Meg magnéziumot javasolt, magnesii citricit szedek.
Kálcium és magnézium nincs elég egyik kismamavitaminban sem, én mondjuk sok tejterméket fogyasztok mert imádom, szóval azt nem szedem külön.
Én is csak Femibion 1-et szedek. Gondolom majd jelzi a nőgyógyász vagy védőnő ha szükség van másra is, még nem voltam vérvételen, egyéb vizsgálatokon!
7 + 3 khm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!