Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez terhesség? Képpel!

Ez terhesség? Képpel!

Figyelt kérdés

[link]

Élőbe erősebb volt, mármint homályos de én látom. Terhes vagyok? Hétfőn doki

2017. márc. 17. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:

En nagyon halovanyan,de latom.

Isneteld meg,ha mar kesni fog,egyebkent kesik mar? Ha igen,akkor az vagy,es ismeteld meg a tesztet par nap mulva,biztos hogy erosebb lesz.

Gratulalok

2017. márc. 17. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:

A jobb oldalin látom a második csíkot!

Hétfőn hiába mész orvoshoz, ő nem sokat fog még látni, max vastag nyalkahartya, esetleg felritkulas lesz, többre nem számíts!

Ha nem sürgős, nem kell gyógyszer, vagy ilyesmi, várj meg a dokival kb 2 hetet, addig csak idegeskedni fogsz, miért nincs szivhang, minden rendben van-e, stb.

2017. márc. 17. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, halványan látszik. De egyet értek az előttem szólóval, ha nincs különösebb oka az orvosnak, akkor még várjál vele, ilyen korán még nem fogja tudni igazolni a terhességet.
2017. márc. 17. 16:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Rendben, Úúúristen olyan happy vgyooook!!! :))
2017. márc. 17. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Halványan látszik!

Nagyon ismerős nekem ez a köröm.... ;)

2017. márc. 17. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez, ha x-epil akkor biztos, hogy baba :D Határozott halványka, viszont nagyon korai a doki... kimaradt mensi után két héttel érdemes menni, esetleg egy héttel, de akkor még max petezsák van. Ha mostanában nem vártad akkor bizony számíts rá, hogy semmit nem lát és azt mondja menj vissza 2-3 hét múlva. Ha teheted várj még egy hetet és akkor nem kell idegeskedni doki után, hogy jaj most van vagy nincs :)

jó egészséget és sok boldogságot :)

20hkm

2017. márc. 17. 18:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen x epil, jaj olyan boldog vagyok, köszönöm szépen! :))
2017. márc. 17. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia. Engem anno 1 hetes késéssel nem volt hajlandó megvizsgálni az orvos, mondván, nem látna még semmit. 2 hét múlva kellett visszamennem. Szóval ha nincs panaszod, felesleges még orvoshoz menni. Jó egészséget!
2017. márc. 18. 08:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :)
2017. márc. 18. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!