Megéreztétek milyen nemű lesz a babátok? Bejött?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 14:28
31/31 anonim válasza:
Én az első babánkat várom, most vagyok 24 hetes.Érdekes, hogy az első perctől fogva éreztem, hogy kislány.Ez be is igazolódott a 18 hetes UH-on.Nem voltam meglepődve!Olyan erős volt a megérzés..Az elején arra fogtam, hogy miket kívánok.Soha nem voltam gyümölcsös, almát kb. évente egyszer ettem.Terhesen meg minden reggel almával kezdtem a napot.A gyümölcs mánia még mindig megvan, most az epernél tartunk.Rengeteg tésztafélét, csokit, túrós dolgokat ettem, igazi "csajos" kajákat.Legalábbis az elején ezzel magyaráztam, hogy kislány.Aztán az lett gyanús, hogy úgy kiritkult a szőröm, hogy alig kellett szedni.Előtte nem ez volt!A fele vissza se nő, ki van ritkulva, puhábban nő vissza stb.Ilyenkor már van nemi hormon termelés a babánál.Ha fiú lett volna, nem így alakul..De ezt csak én golndolom, hogy van benne valami.Nagyon boldogok vagyunk, és az apukája is nagyon várja az igazi kis szerelmét.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!