Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéreztétek milyen nemű lesz...

Megéreztétek milyen nemű lesz a babátok? Bejött?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 14:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az apuka végig azt mondta hogy fiú,munkahelyen szinte mindenki azt mondta hogy lány,én is egy kicsit lány neveken gondolkoztam aztán rosz volt az AFP lelet és elkuldtek klinikára 2 szer kellet menni ,először nem mondták hogy mi lesz aztán mielőtt mentem volna másodjára én már csak fiú neveken gondokodtam és ott meg is mondták hogy fiú,igy is volt.
2010. máj. 11. 15:09
 12/31 anonim ***** válasza:

Mióta az eszemet tudom, fiút szeretnék, nem tudom miért. Viszont ahogy terhes lettem, jött egy "tutira kislány" érzés. Ami nem múlik azóta sem. Csütörtökön megyünk 4D-re, talán ott majd kiderül. Ha gondolod, megírom!

24 hetes kismama

2010. máj. 11. 16:25
 13/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki írt:-)))

24 hetes kismama-persze-kíváncsi vagyok-írd meg légyszi.

2010. máj. 11. 19:10
 14/31 anonim ***** válasza:

Szia! Amikor állapotos lettem rögtön úgy éreztem, hogy fiú és mindenkinek mondtuk is, hogy Gáborka érkezik hozzánk:) Viszont utána nagyon sokat álmodtam kislányokkal, így elkezdtünk agyalni a lányneveken, szerencsére nem sokáig, mert a 18 uh megmutatta, hogy az első megérzésem volt az igazi!

Bár csak akkor lehet pontosan tudni, hogy mi, ha megszületik.

19 hetes kismami

2010. máj. 12. 07:08
 15/31 anonim ***** válasza:

En megereztem, de termeszetesen nem voltam benne biztos. Inkabb sejtettem.

Talan ezert volt az, hogy az elso terhessegem elejetol csak fiu neveken gondolkodtam, a ferjem valasztott lany nevet.

A 2. babaval meg terhes sem voltam, amikor ismet volt fiu nev. Amikor pozitiv lett a teszt, mar akkor erosen ereztem, hogy fiunk lesz ismet. Igy is lett. Szegeny ferjecskem azota is tartogatja az elso terhesseg alatt kivalasztott lanynevet.

2010. máj. 12. 08:20
 16/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a 24 hetes kismama. Hát, nem működött az anyai megérzés, fiút várunk! :D

2010. máj. 14. 09:27
 17/31 A kérdező kommentje:

Szia 24hós kismama:-)

Akkor most az van akit szerettél volna:-)vagy megváltozott közben az érzésed?

2010. máj. 14. 20:19
 18/31 anonim ***** válasza:
Mind a kétszer megéreztem és bejött. Az első lány lett, a második fiú.
2010. jún. 4. 14:54
 19/31 anonim ***** válasza:
Már a teherbeesés előtt fiú babával álmodtam. Amióta pocakban van, szintúgy. Apa fiút szeretne, nagyszülők is. Jómagam kislányt. Az orvos szerint minden jel arra utal, hogy nekem kedvez a szerencse, illetve hát, az én vágyam fog teljesülni. Tehát a vágyam teljesül, nem pedig a megérzéseim, álmaim.
2010. jún. 4. 14:55
 20/31 anonim ***** válasza:
Igen és igen
2010. jún. 4. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!