Megéreztétek milyen nemű lesz a babátok? Bejött?
Mióta az eszemet tudom, fiút szeretnék, nem tudom miért. Viszont ahogy terhes lettem, jött egy "tutira kislány" érzés. Ami nem múlik azóta sem. Csütörtökön megyünk 4D-re, talán ott majd kiderül. Ha gondolod, megírom!
24 hetes kismama
Köszönöm mindenkinek aki írt:-)))
24 hetes kismama-persze-kíváncsi vagyok-írd meg légyszi.
Szia! Amikor állapotos lettem rögtön úgy éreztem, hogy fiú és mindenkinek mondtuk is, hogy Gáborka érkezik hozzánk:) Viszont utána nagyon sokat álmodtam kislányokkal, így elkezdtünk agyalni a lányneveken, szerencsére nem sokáig, mert a 18 uh megmutatta, hogy az első megérzésem volt az igazi!
Bár csak akkor lehet pontosan tudni, hogy mi, ha megszületik.
19 hetes kismami
En megereztem, de termeszetesen nem voltam benne biztos. Inkabb sejtettem.
Talan ezert volt az, hogy az elso terhessegem elejetol csak fiu neveken gondolkodtam, a ferjem valasztott lany nevet.
A 2. babaval meg terhes sem voltam, amikor ismet volt fiu nev. Amikor pozitiv lett a teszt, mar akkor erosen ereztem, hogy fiunk lesz ismet. Igy is lett. Szegeny ferjecskem azota is tartogatja az elso terhesseg alatt kivalasztott lanynevet.
Szia!
Én vagyok a 24 hetes kismama. Hát, nem működött az anyai megérzés, fiút várunk! :D
Szia 24hós kismama:-)
Akkor most az van akit szerettél volna:-)vagy megváltozott közben az érzésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!