Hematóma volt a petezsák mellett a terhesség legelején, így pár hétig kérdéses volt, hogy megmarad-e a baba. Azt mondtam a páromnak, ha erősebb lesz a Pici a vérömlenynél, akkor tuti kislány. Az lett! :) Itt alszik most mellettem. :)
2010. jún. 4. 14:57
22/31 anonim válasza:
Én nagyon kislányt szerettem volna elsőre, de mégis úgy éreztem, hogy fiú. Még fiúval is álmodtam mindig. Tényleg fiú lett. Viszont a másodiknál nagyon lány érzetem volt, lánnyal álmodtam...., hát ő is fiú lett, úgyhogy 1-1. :D Majd a harmadiknál kiderül! :)
2010. jún. 4. 15:10
23/31 anonim válasza:
Nekem mindenki azt mondja,hogy copfos masnis kislányt tudnak elképzelni,de én nem érzem fiú lesz,vagy lány.talán kedden az uh.-on megtudjuk...:-)20 hetes kismama.
2010. jún. 4. 15:48
24/31 anonim válasza:
Hát én kislányt szerettem volna. Mindent figyeltem, kínai fogantatási naptár, jónás módszer, peteérés stb., és lám a 18 hetes uh-on közölték, hogy kisfiú. De imádom, és semmi pénzért nem adnám oda. Hát kellett vagy 2-3 hét, hogy belenyugodjak, de ment.
2010. jún. 4. 16:05
25/31 anonim válasza:
első baba. szerettem volnaha leányzó. mikor először megláttam őt a 12hetes Uh-n, valahogy az ugrot be hogy Ő csak lány lehet. de nem hittem hogy lehet akkora mázlim hogy teljesül a kívánságom.nos, úgy néz ki nagyon kislány :-)
24 hkm
2010. jún. 4. 16:05
26/31 anonim válasza:
Én kislányt akartam. Mikor már 10-12 hetes terhes voltam és semmi nem látszott az uh-on, akkor megnéztem a kínai és a Jónás-naptárt, mindkettő fiút jósolt. Ráadásul ovu napján készült, de én kitartottam és szerencsére nekem lett igazam, mert kislány lett. Egyszerűen nem tudtam fiút odaképzelni...
2010. jún. 4. 16:37
27/31 anonim válasza:
Én éreztem mind a kettőt, de a férjem is.
2010. jún. 4. 21:25
28/31 anonim válasza:
szia!
az elsőnél folyamtosan akislány ruhákon akadt meg a szemem,kb 24hetesen kiderült kisfiú.Nagyon örültünk.
Most a másodiknál ,pár nappal mielőtt bebizonyosodott terhes vagyok-36nap után csin.tesztet-32szokott megjönni...megálmodtam,hogy van egy kisfiam akit úgy hívnak Armand-furi álom volt...erre kiderült pár napra van egy babánk ismét,kiingázták,hogy fiú és 25hetesen bebizonyosodott tényleg az!
szval mondhatni nála igen-megüzente,ha lehet hinni ilyenben...de különösebb jele nem volt,sőt reménykedtem,hogy kislány mert tök más tüneteim voltak mint az elsővel meg vannak most is-és mégis azonos a nemük.erre azt mondták az orvosok,hogy a hormon háztartásunk évről évre változik drasztikusan-nőknél és ezért másabb...hát ennyi,nekem ez volt 27hetes km.
2010. jún. 5. 00:03
29/31 anonim válasza:
Utolsó vagyok,és tényleg Armandunk lesz és így nevezzük el:)
2010. jún. 5. 00:06
30/31 anonim válasza:
Az elsőnél nem éreztem semmit,csak AKARTAM,hogy fiú legyen...fiú lett.A 2.babánál azt álmodtam,hogy kislány,és úgy ébredtem-éjszaka-hogy ez és ez lesz a neve...kisfiam született ismét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!