Hol végeznek 12. heti UH-ot tarkóredő szűréssel? Sima kórházba bemehetek beutaló nélkül?
Gondolom a dokid valameklyik kórházban praktizál, ode menj.
Hova jársz UH-ra?
(Én a Margit kórházba szültem 2x és minden vizsgálatot ott csináltak, kombinált tesztet is, ingyen.)
Elég szemét húzás dokidtól, hogy elküld egy fizetős helyre, olyan vizsgálatért,ami máshol ingyenes, gondolom neki is cseppen egy kis zsozsó.
Ezt a tarkóredő vizsgálatot a 12. heti UH-on csinálják, amit amúgy is csinálnak.
Simán dokit váltanék a helyedben.
harmadik
Nekem a 12. héten a kombinált teszthez vettek le vért, ahol szültem, ott ingyenes volt.
Az integrált teszt a fizetős, de dokidnak illene elmondani, hogy milyen vizsgálatért hova küld és miéet fizetős helyre.
De a tarkóredő mérés egy sima UH, megnézik a babát, megmérik a tarkóedőt, végtagokat nézik, megmérik a CLR-et.
Ez két vizsgálat van ha kevesebb vagy mint 14 hetes, de a kombinált tesztet sok kórházban már ingyenesen csinálják.
Engem is ide küldött el a dokim az integrált teszt miatt,csak nem értem miért?
Amúgy lehet 1 dokink van?:)
Én amúgy dokit is váltok,mert én ilyen árakat nem tudok kifizetni,de a kombinált tesztet ingyen megcsinálják abban a kórházban,ahova területileg tartozol.
Miért?,
gondolom pénzt kap utána:-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!