Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülőszobalátogatásra megyünk,...

Szülőszobalátogatásra megyünk, mai időpontra a csoportommal, de megfáztam, folyik az orrom, kicsit rekedek. Ettől függetlenül bemehetek, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Nem szeretném átadni a bajomat senkinek, de már nem is tudom előtte megkérdezni senkitől, hogy lehet -e menni.
2008. okt. 2. 09:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan elmehetsz. A szülőszobába nem lesz senki, a többi kismamit meg azért kerüld.

23 hetes kismama

2008. okt. 2. 09:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem mennék el úgy, nekem például nem tetszene, ha valaki félig betegen jönne a közelembe, meg gondolom te sem örülnél az ilyesminek. Múltkor szülésre felkészítő tanfolyamon is megjelent egy csaj úgy, de nagyon mérges lettem rá.

Gyógyulj meg minél hamarabb!

25 hetes kismama

2008. okt. 2. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!