Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak sincs tekintettel arra...

Másnak sincs tekintettel arra a parja hogy terhes? ( hosszan lent)

Figyelt kérdés

2. babámat várom. 26 hetes vagyok. Sokszor elfaradok egy 1.5 eves mellett. A kislányom mellett itt van egy 86 eves fekvo beteg mama .. akit tapszerezni kell / pelenkazni / furdetni forgatni - emelni kell. Pentek ota anyósom is itt van ( 76 eves ) aki le esett a lepcsorol ( vele nincs sok gond csak figyelni kell ra is hogy egyen igyon ) ..

A párom van mikor sokat segít ( katona 24 szolgalatban van ) viszont van hogy semmit. Amit en ugy elek meg hogy nincs tekintettel arra hogy babat varok es jo lenne nekem is pihenni.

Tegnapi napom leirom

Reggel 6:30 kor keltem . Gyors reggeli .. kislanyom 7 kor kelt neki is reggeli . Szeme be volt dagadva igy a delelott nem is volt kérdéses mentunk a szemeszetre.

Mielőtt el mentem volna ki takaritottam a házat.

Negyed 10 kor indultunk szemeszetre . Fel 12 re ertem haza . Parom ekkor ment boltba . Itthon mosogatni valo vart . Kaja készítés. Fagyoban volt bableves / milanoi le fagyasztva ez csináltam meg . De mivel ma szolgálatba megy a párom főzni kellett rizst . Sutottem melle mirelit csirke mellet es sajtot . Foztem tesztat . El mosogattam . Magamnak kulon kellett fozzek terhességi cukor miatt. fel 3 ra lettem kesz. Fel jöttem a csaladhoz . Parom kidolve ( ami 24 szolgálat után érthető) igy megnyertem a 1.5 evest magamnak. Játék. Ezutan mentem mamat megnezni. Fel 5 lett . Parom meg mindig alszik . Uzsonna. Utana a kislányom még játszott. Este furdes / mama furdetese / vacsoraztatasa ( 1 óra minimum ) 8 ra lettem kesz . Gyors tusolas . Kislányom szobaba uvolt hogy anya . Erte megyek . Viszem furdeni . Fel 10 kor kerultem ágyba. Be vallom nagyon el faradtam . Tegnapi nap folyamán kb 1 orat pihentem. Ma reggel a kukat is en huztam ki . Derekam le szakad. Segitseg 0 .

Őszintén tul reagálom ? Vagy mas is mindent egyedul csinál?

2017. márc. 15. 05:04
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
40-es attól függ, hogy micsodák. Tényleg van, aki semmit sem csinál, de van, aki meg folyton dolgozik, főleg ott, ahol kevés ember van sok feladatra. Pl. díszelgők, őrök stb. Külszolgálatok is folyamatosan vannak. Attól, hogy nincs háború, nem csak ölbetett kézzel ülnek a babérjaikon. Bármely cégnél, intézménynél tudsz olyanokkal beszélni, akik jóformán semmit sem csinálnak, meg olyanokkal is, akik beleszakadnak a munkába. Pl. ha most józan paraszti ésszel belegondolsz, katonai repterek, laktanyák, fegyverek mik vannak ott. Nálunk nem úgy működik, hogy az utolsó délután négykor csukja be az ablakot, aztán az egészet rábízzuk másnap reggelig a süket öreg portásra meg a kutyájára.
2017. márc. 16. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!