Másnak sincs tekintettel arra a parja hogy terhes? ( hosszan lent)
2. babámat várom. 26 hetes vagyok. Sokszor elfaradok egy 1.5 eves mellett. A kislányom mellett itt van egy 86 eves fekvo beteg mama .. akit tapszerezni kell / pelenkazni / furdetni forgatni - emelni kell. Pentek ota anyósom is itt van ( 76 eves ) aki le esett a lepcsorol ( vele nincs sok gond csak figyelni kell ra is hogy egyen igyon ) ..
A párom van mikor sokat segít ( katona 24 szolgalatban van ) viszont van hogy semmit. Amit en ugy elek meg hogy nincs tekintettel arra hogy babat varok es jo lenne nekem is pihenni.
Tegnapi napom leirom
Reggel 6:30 kor keltem . Gyors reggeli .. kislanyom 7 kor kelt neki is reggeli . Szeme be volt dagadva igy a delelott nem is volt kérdéses mentunk a szemeszetre.
Mielőtt el mentem volna ki takaritottam a házat.
Negyed 10 kor indultunk szemeszetre . Fel 12 re ertem haza . Parom ekkor ment boltba . Itthon mosogatni valo vart . Kaja készítés. Fagyoban volt bableves / milanoi le fagyasztva ez csináltam meg . De mivel ma szolgálatba megy a párom főzni kellett rizst . Sutottem melle mirelit csirke mellet es sajtot . Foztem tesztat . El mosogattam . Magamnak kulon kellett fozzek terhességi cukor miatt. fel 3 ra lettem kesz. Fel jöttem a csaladhoz . Parom kidolve ( ami 24 szolgálat után érthető) igy megnyertem a 1.5 evest magamnak. Játék. Ezutan mentem mamat megnezni. Fel 5 lett . Parom meg mindig alszik . Uzsonna. Utana a kislányom még játszott. Este furdes / mama furdetese / vacsoraztatasa ( 1 óra minimum ) 8 ra lettem kesz . Gyors tusolas . Kislányom szobaba uvolt hogy anya . Erte megyek . Viszem furdeni . Fel 10 kor kerultem ágyba. Be vallom nagyon el faradtam . Tegnapi nap folyamán kb 1 orat pihentem. Ma reggel a kukat is en huztam ki . Derekam le szakad. Segitseg 0 .
Őszintén tul reagálom ? Vagy mas is mindent egyedul csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!