Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak sincs tekintettel arra...

Másnak sincs tekintettel arra a parja hogy terhes? ( hosszan lent)

Figyelt kérdés

2. babámat várom. 26 hetes vagyok. Sokszor elfaradok egy 1.5 eves mellett. A kislányom mellett itt van egy 86 eves fekvo beteg mama .. akit tapszerezni kell / pelenkazni / furdetni forgatni - emelni kell. Pentek ota anyósom is itt van ( 76 eves ) aki le esett a lepcsorol ( vele nincs sok gond csak figyelni kell ra is hogy egyen igyon ) ..

A párom van mikor sokat segít ( katona 24 szolgalatban van ) viszont van hogy semmit. Amit en ugy elek meg hogy nincs tekintettel arra hogy babat varok es jo lenne nekem is pihenni.

Tegnapi napom leirom

Reggel 6:30 kor keltem . Gyors reggeli .. kislanyom 7 kor kelt neki is reggeli . Szeme be volt dagadva igy a delelott nem is volt kérdéses mentunk a szemeszetre.

Mielőtt el mentem volna ki takaritottam a házat.

Negyed 10 kor indultunk szemeszetre . Fel 12 re ertem haza . Parom ekkor ment boltba . Itthon mosogatni valo vart . Kaja készítés. Fagyoban volt bableves / milanoi le fagyasztva ez csináltam meg . De mivel ma szolgálatba megy a párom főzni kellett rizst . Sutottem melle mirelit csirke mellet es sajtot . Foztem tesztat . El mosogattam . Magamnak kulon kellett fozzek terhességi cukor miatt. fel 3 ra lettem kesz. Fel jöttem a csaladhoz . Parom kidolve ( ami 24 szolgálat után érthető) igy megnyertem a 1.5 evest magamnak. Játék. Ezutan mentem mamat megnezni. Fel 5 lett . Parom meg mindig alszik . Uzsonna. Utana a kislányom még játszott. Este furdes / mama furdetese / vacsoraztatasa ( 1 óra minimum ) 8 ra lettem kesz . Gyors tusolas . Kislányom szobaba uvolt hogy anya . Erte megyek . Viszem furdeni . Fel 10 kor kerultem ágyba. Be vallom nagyon el faradtam . Tegnapi nap folyamán kb 1 orat pihentem. Ma reggel a kukat is en huztam ki . Derekam le szakad. Segitseg 0 .

Őszintén tul reagálom ? Vagy mas is mindent egyedul csinál?

2017. márc. 15. 05:04
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
68%

En mar rogton az elejen lattam a hibat, vegig sem olvastam.

Reggel hazat takaritasz, van ketfele kaja es megis 3-4-iket fozol??? Te TIPUKUSAN a sajat magabol cseledet es martirt krealo no vagy.

Kicsit gondolkodj es ne vallalj be minden sz.art.......ket beteg van a hazban, tenyleg a csillogo haz a legfontosabb?

Minek 4 fajta kaja?? Etteremben eltek?

Fejezd be ezt, ha jobb eletet akarsz. A panaszkdo haziasszonyok 90%-a direkt hatvan felesleges hazimunkat megcsinal aztan sajnaltatja magat. Terj eszhez!

2017. márc. 15. 07:47
 12/41 A kérdező kommentje:

a 86 eves mamamak van gondozoja hetkoznap ... aki pelenkat cserel / at oltozteti es csa . Otthonban nincs hely csak el fekvő osztalyon ahol borzalmas a körülmény. Megertem a párom hogy 24 utan faradt viszont neki a 24 órában van pihenoje amikor tud aludni es azon kivul ul / jarorben van ... Délelőtt semmit nem csinált. Nyomta a telefont es tvt nézett. A 86 eves mamanal ugyanúgy voltam ebedkor / reggel is es este is . Tudod ffiak alig tudjak megemelni es igenis terhesen baromi nehez . Reggel a kukat is ki tudta volna huzni . Meg a sajat ruhajat nem rajtam keresni , hogy legalább hajnalban aludni tudjak .

24 oras szolgalatom van nekem is . Egy 1.5 eves felügyeletet igényel. Nem lehet engedni hogy egyedul jatszon mert baleset is tortenhet . Ejjel nem alussza at az ejszakat . Sot a mama se .... Szóval képzeld 1.5 eve elek 4/5 óra alvasokkal .. Igaz most kimerültem . Természetesen fogunk errol beszélni, de ma szinten szolgálat. Vasárnap indul hatarra . Sokat vagyok egyedül. Es ugy gondoltam hogyha mar itthon van akkor picit segit . En mindenkinek a véleményét el fogadom mert mas helyzetből látja. Orulok hogy jott ffi válasz is .

2017. márc. 15. 07:57
 13/41 A kérdező kommentje:
kedves utolsó ha el olvastad volna akkor ertened. Cukros vagyok nem ehetek rizst se milanoit se tesztat . Mivel a fagyasztott kaja mara nem eleg muszaj voltam a paromnak kaját csinalni amit ma ebedre visz . Takarítani egy 1.5 eves mellett es a 86 eves mamanal muszaj . Felfekvesei vannak a mamanak . Dog szag lenne ha nem takaritanek . Es kepzeld estere sajnos megse latszik
2017. márc. 15. 08:01
 14/41 anonim ***** válasza:
37%

Hogyhogy estere alig latszik? Egy masfel eves nem tud naponta osszecsesz.ni egy egesz hazat....

Fozes: egyszerusits esszel. Vagy olyat fozz amit te is es ferj is megeszik (terhessegi cukros baratnom ezt csinalta), vagy ha latod hogy keves akkor neha lehet rendelni!

Szemorvos: a ferjednek kellett volna szolni hogy vigye el.

Neked kellene beszelni a ferjeddel es optimalizalni a felesleges hazimunkat. 4 fele kaja.......ez akkor is irrealis. Eszembe jut rolad egy baratnom aki panaszkodik a huzos hetkoznap reggeleik miatt. Sokadik alkalommal mwgkwrdeztem mi a frasz huzos? Igy kezdte: "hat minden reggel mast akarnak a gyerekek, egyik nap palacsinta, masik reggel gofri, harmadikon byndaskenyer"...jaa.....mondtam hogy ne is folytassa! A gyerekek ugyanis be vannak fizetve az oviba biokajara is.....ennyit arrol hogy a nok nagy resze krealja maganak a panaszai okat.

2017. márc. 15. 08:11
 15/41 anonim ***** válasza:
30%

Oké szivi,értjük,nagyon szr neked! A férjednek mikor mondod ezt el???

Csak mert mi nem tudunk közvetíteni közted és a férjed között!

És tényleg nem értem,ha ilyen magatehetetlen a férjed,hogy azt se tudja hol a ruhája,minek kellett nektek nég egy gyereket gyártani?? Hogy még több teendő legyen,és legyen miért panaszkodni??

A mamát,ha egy férfi sem tudja megfordítani,ugye nem gondoltad,hogy elhiszem,hogy majd te terhesen forgatod???

Amúgy meg amíg itt válaszolgattál pihentél,szóval...

2017. márc. 15. 08:22
 16/41 anonim ***** válasza:
88%
Túlvállaltad magad, értjük. Azt is vágom, hogy Te nem eheted a milánóit, de a többieknekmi baja lesza te kajádtól? Valóban van némi mártírszag a történetben. Kajarendelés? És tényleg semminem történik, ha velünkbeszéled meg. Mi lenne, ha egyszereűen csak szólnál : apjuk, nem bírom, találjunk ki vmi könnyítést!
2017. márc. 15. 08:55
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a két gyerek a probléma, hanem a két beteg. Meg az, kérdező, hogy nem beszélsz a férjeddel.
2017. márc. 15. 08:57
 18/41 anonim ***** válasza:
Amit iziben tegyél meg, mert a java 14 hét múlva várható.
2017. márc. 15. 08:59
 19/41 A kérdező kommentje:
nem a gyerek a gond ... hanem hogy az anyja is itt van ... 2 oreg meg a kislányom az 3 gyerek . Plusz a hazi munka . Igenis jobban megtudom mar emelni mint a parom vagy a fia m Mivel ok ugyanis akkor nyulnak hozza hogyha dokihoz kell vinni 1 hónapban 1x es ha szarul fogják meg 2 is nehezen birjak el . 50 kg korul van ,de ellenttart kapaszkodik mindenbe amit er . Parommal akkor tudok beszélni ha nem 24/ 24 be van . Alvo / kimerult embernek hiaba beszelek . Foleg hogy az anyja is itt hallgatozik . Abbol csak veszekedes lesz . Holnap / holnaputan nem dolgozik akkor tudok vele beszélni. Szoktam kajat is rendelni. De meg diabetologian nem voltam holnap megyek. Addig nem tudom miből mennyit ehetek . Most 180 ch g dietat csinalok vedonoi javaslatra . Bulgurt / kuszkuszt / barna rizst nem eszi meg a parom . Durum tesztat nem ehetek mindennap. Sok helyen ilyeneket nem is lehet rendelni se .
2017. márc. 15. 09:15
 20/41 anonim ***** válasza:
23%

Szia.

Harmadik gyermekünket várjuk. Én dolgozok munkahelyen. Igaz, még csak az elején vagyok,de állandóan émelygek,fáj a fejem és hányok. A férjem van, hogy három négy napig nincs itthon,mivel a munkája miatt sokszor megy vidékre vagy külföldre. A nagyobbik fiam,aki nyolc éves, heti három alkalommal jár edzésre. A kislányom, aki négy éves, heti kétszer. Mindenhova én viszem őket. Emellett főzök,mosok és takarítok itthon. Amikor apa itthon van mindenben segít, ezt megbeszéltük. Ő is és én is gyakran fáradtak vagyunk, de ez van. Közösen vállaltuk. Közösen csináljuk, amikor itthon van. Van,amikor hajnalban jön haza, olyankor ő is alszik napközben. Nekem evidens,hogy ő olyankor pihen. Amikor én vagyok nagyon rosszul, akkor ő csinálja az itthoni dolgokat, vagy viszi a gyerekeket. Ennyi.

Csak azért írtam le,hogy lásd, nem csak neked van dolgod és nem csak neked van feladatod.

2017. márc. 15. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!