Kb. 1 hete szedek Utrogestant. Még mindig barnázok. Meddig tart még? Már kicsit darabos. Ma kellene megjönni a második mensimnek. Lehet attól?
A doki azért írta ezt a gyógyszert mert már volt egy vetélésem.
nagyon félek!!!
szia!
hívd fel a dokidat és kérj segítséget!szerintem behív egy vizsgálatra.
Én az 4.héttől használtam az Utrogestán hüvelykapszulát, a 12.hét végéig, napi 3 db.ot.
lehet csak az adagot kellene megemelni.
nagyon sok fekvés, fihenés...én 7 hétig feküdtem, ebből 1 hetet kórhátban, mert igy voltam, mint te.
sok sikert!
Szia! Volt egy vetélésem és amikor kiderült, hogy babát várok, akkor a dokim felírt utrogestan tablettát, de a barnázás csak csökkent, nem szünt meg teljesen, így aztán 7-10 nap múlva visszahívott kontrollra, mondta, hogy a baba rendben van, de nem jelent jót, ha terhesség alatt vérzek,mert az a méhből jön. Ezért 3x1 Utrogestan tablettát szedtem és 3x1 Utrogestan hüvelygolyót is kellett használnom, nekem is a terhesség 12. hetéig. Ez a sárgatesthormont pótólja, így fennt tartható a terhesség, amennyiben ez okozza a problémát.
A legjobbakat!
35 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!