Milyen természetes szerekkel tudnám a gyógyszereimet helyettesíteni, ha terhes leszek? Egyáltalán lehet?
A kötelezően szedni kellő gyógyszerek hasznos-káros mérlegelését, rá kell bíznod majd az akkori orvosaidra, akik a terhességed ellenőrzik..addig is a savlekötők helyett-gondolom gyomorfekély-reflux hiperaciditás lehet a bajod--erre meg kellene próbálni a rennie-t, mert én motiliumot szedtem, de azt is el tudtam fokozatosan hagyni..
Avérnyomásproblémádat pedig külön fogják figyelni, de ilyen gondra, amit gyógyszerezni kell nem valószínű, hogy lenne homeopátiás készítmény, de érdeklődhetnél felőle,hogy aterhesség előtt még ki tudd próbálni a hatásosságát.
A háziorvosod, ha nem homeopata, biztosan ellenezné, tehát nincs értelme nálaérdeklődni, mert az én háziorvosom is egy betokosodott agyú gyógyszergyártámogató vadbarom, én meg simán elvagyok a homeos bogyókkal a brutál antibiotikumok helyett amiket felír állandóan...
Megint én vagyok!!
Most van az rtl klubon, hogy magas vérnyomás ellen..galagonya jó..fokhagyma.. gyorskapcsolj oda!!
Én azt tanácsolom, kezdd el szedni már most a fokhagymakapszulát, mert bő fél év, mire ténylegesen hat, és soha ne hagyd abba a szedését!
Nagyon jó a vérnyomásra szintén a pl. DM-ben, meg rossmannban kapható combucha-tea is, vagy kapszulában is van, mert nem a legfinomabb lötyi..., az én szüleim házilag készítik a gombát, fekete teával, és úgy erjesztik, így sosem fogy el nekik. Apukám 14 éves kora óta szed szívgyógyszereket, a vérnyomását 170-nél normálisnak kezelik, és képzeld, mióta ezt issza minden nap 2 dl-t, azóta 120 és 130 a vérnyomása!!
Nagyon ajánlom neked, ezen kívül még jó hajnövesztő, emésztésjavító, rákos sejteket _gyógyít_, bőrgyógyászatban is használják, potencianövelő, májregeneráló.
Nem olcsó, ha boltban veszed, a családom ezért választotta a házi készítést, így már egy 1 éve ingyen van... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!