Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel tudnám helyettesíteni a...

Mivel tudnám helyettesíteni a kávé "jótékony" hatását?

Figyelt kérdés

Ha reggel nem iszom kávét, akkor megfájdul a fejem (alacsony a vérnyomásom).

Tudom, hogy pár hetesen nem szabadna kávét inni de, ha nem iszom, akkor rendszerint délutánra megfájdul a fejem. Gondolom, ha bevennék mindennap fejfájás csillapítót az rosszabb lenne. Egyébként inkább tejeskávénak nevezném, mert sok tejjel iszom. Nem vagyok, függő szívesen mellőzném, ha lenn jobb megoldás.

2008. febr. 11. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a védőnő azt mondta, hogy egy kávét még ihatok!

Sőt! Előfordult hogy kettő is becsúszott egy napra:)

Semmi bajom nem lett eddig!

Szerintem egy kávét simán ihatsz tejjel!Egészségedre!:)

39.hetes kismama

2008. febr. 11. 12:29
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
szia!az a lényeg,hogy túl sok koffeint ne vigyél be,mert a baba pulzusa nagyon megnő,és a nyakára tekerheti a köldökzsinórt.Nekem is alacsony a vérnyomásom,de én is csak reggel iszom tejeskávét.Mondjuk annyit ér,mint halottnak a beöntés,de mindegy.Szia
2008. febr. 11. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezzel. Sőt az elején még sikerült is mellőzni mert annyira rosszul voltam a szagától, és szerencslmre a fejem sem fájt. De mostmár MUSZÁJ meginnom a napi egyet, de nekem is van hogy szükségem van a kettőre... de nem gyakori két hétben egyszer max. Mindenütt azt olvastam, hogy a napi egy az lehet, persze attól is függ kinek mekkora az az egy.. nekem elég nagy a kávés csészém.. és én is igyekszem sok tejjel inni.

Amúgy amiben van koffein elvileg azzal pótolhatod, mert ugye az segít, de ha meg arra vadászol akkor mindegy ha kávét iszol.. :) Egyébként ott van még a tea, vagy az energiaital, de ez utóbbit egyáltalán nem javasolnám... SŐT!

Maradj a kávénál! ;) Én is kávés anyukától származom.. :)

Noh boldog bébivárást!

21 hetes (kávés:) kismami

2008. febr. 11. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is azt mondom ,idd meg nyugodtan a reggeli kávédat, nem lesz semmi baj,főleg hogy sok tejjel iszod.Én is meginnám, csak sajnos nem kívánom, pedig nagy kávés voltam.

Boldog babavárást!

2008. febr. 11. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Nyugodtan igyál meg egy kávét, attól semmi baja nem lesz a babának. És semmi köze a pulzusnak ahhoz hogy a köldökzsinór a nyakára tekeredik. Ilyen hülyeségnek be ne dőlj! Ami neked jól esik az a babának is. Legalábbis az orvosok szerint. Boldog babavárást!
2008. febr. 11. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem is alacsony a vérnyomásom és én is ha nem ittam meg a reggeli tejeskávémat,akkor du.-ra mindig megfájdult a fejem.A nőgyógyászom és a védőnő is azt mondta,hogy nyugodtan igyam meg minden reggel a kis kávé adagomat,mert semmi baja nem lesz tőle a babának sem és nekem sem.

Boldog babavárást kívánok!

Egy 36 hetes kismama...

2008. febr. 11. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5. hozzászóló,ha olvasod esetleg!A koffein felgyorsítja a pulzust,nem csak a miénket,hanem a babáét is.Ezáltal mozgékonyabb lesz,és így tekerheti magára a köldökzsinórt.Ezt nem én találtam ki,hanem a professzor orvosom mondta,mert egy másik okostojás orvos azt javasolta,hogy igyak sok koffeines italt,mert ájuldoztam.Még jó,hogy nem rá hallgattam.
2008. febr. 11. 20:49
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszia válaszokat! Sajnálom, hogy pont az én kérdésemen vesztek össze. Pedig nem kéne idegeskednie senkinek, tudjátok árt a babának.:)

Az utolsó válaszadótól azt szeretném kérdezni, hogy neked mit mondott mit csinálj kávéivás helyett az orvosod?

Jó és nyugodt babavárást mindenkinek.

2008. febr. 11. 22:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én megiszom a reggeli kávémat,de csak azt,többet nem is kívánok.Azt mondta a dokim,hogy menjek el belgyógyászhoz,és vizsgáltassam ki,hogy mitől ájultam el,többször is.Tudod a vérnyomást nézze úgy,hogy leülök-felállok.De akkor a vérképem is nagyon rossz lett,vashiány,vérszegénység.Az egész együtt váltotta ki az ájulást.Nemtudom hány hetes vagy,ez nekem a 28.héttől jelentkezett.És bocs a vitáért.Szia
2008. febr. 12. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, de a kávétól mióta terhes vagyok undorodom. Úgyhogy így jártam, de a napokban azt olvastam, hogy a vérnyomást nem is emeli a kávé, csak a pulzust. Az meg rendben van. Úgyhogy lehet hogy nem is használna. De nem tudom kipróbálni :)))

De nyugodtan igyál kávét semmi bajod nem lesz, én az első terhességemnél kávéztam.

2008. febr. 13. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!