Mivel tudnám helyettesíteni a kávé "jótékony" hatását?
Ha reggel nem iszom kávét, akkor megfájdul a fejem (alacsony a vérnyomásom).
Tudom, hogy pár hetesen nem szabadna kávét inni de, ha nem iszom, akkor rendszerint délutánra megfájdul a fejem. Gondolom, ha bevennék mindennap fejfájás csillapítót az rosszabb lenne. Egyébként inkább tejeskávénak nevezném, mert sok tejjel iszom. Nem vagyok, függő szívesen mellőzném, ha lenn jobb megoldás.
Szia!
Nekem a védőnő azt mondta, hogy egy kávét még ihatok!
Sőt! Előfordult hogy kettő is becsúszott egy napra:)
Semmi bajom nem lett eddig!
Szerintem egy kávét simán ihatsz tejjel!Egészségedre!:)
39.hetes kismama
Én is így vagyok ezzel. Sőt az elején még sikerült is mellőzni mert annyira rosszul voltam a szagától, és szerencslmre a fejem sem fájt. De mostmár MUSZÁJ meginnom a napi egyet, de nekem is van hogy szükségem van a kettőre... de nem gyakori két hétben egyszer max. Mindenütt azt olvastam, hogy a napi egy az lehet, persze attól is függ kinek mekkora az az egy.. nekem elég nagy a kávés csészém.. és én is igyekszem sok tejjel inni.
Amúgy amiben van koffein elvileg azzal pótolhatod, mert ugye az segít, de ha meg arra vadászol akkor mindegy ha kávét iszol.. :) Egyébként ott van még a tea, vagy az energiaital, de ez utóbbit egyáltalán nem javasolnám... SŐT!
Maradj a kávénál! ;) Én is kávés anyukától származom.. :)
Noh boldog bébivárást!
21 hetes (kávés:) kismami
Szia!
Én is azt mondom ,idd meg nyugodtan a reggeli kávédat, nem lesz semmi baj,főleg hogy sok tejjel iszod.Én is meginnám, csak sajnos nem kívánom, pedig nagy kávés voltam.
Boldog babavárást!
Szia!Nekem is alacsony a vérnyomásom és én is ha nem ittam meg a reggeli tejeskávémat,akkor du.-ra mindig megfájdult a fejem.A nőgyógyászom és a védőnő is azt mondta,hogy nyugodtan igyam meg minden reggel a kis kávé adagomat,mert semmi baja nem lesz tőle a babának sem és nekem sem.
Boldog babavárást kívánok!
Egy 36 hetes kismama...
Köszia válaszokat! Sajnálom, hogy pont az én kérdésemen vesztek össze. Pedig nem kéne idegeskednie senkinek, tudjátok árt a babának.:)
Az utolsó válaszadótól azt szeretném kérdezni, hogy neked mit mondott mit csinálj kávéivás helyett az orvosod?
Jó és nyugodt babavárást mindenkinek.
Szia!
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, de a kávétól mióta terhes vagyok undorodom. Úgyhogy így jártam, de a napokban azt olvastam, hogy a vérnyomást nem is emeli a kávé, csak a pulzust. Az meg rendben van. Úgyhogy lehet hogy nem is használna. De nem tudom kipróbálni :)))
De nyugodtan igyál kávét semmi bajod nem lesz, én az első terhességemnél kávéztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!