Mivel tudnám helyettesíteni a cigaretta hiányát?
Biztosan lesz egy darabig,hisz nem könnyű egyik napról a másikra lerakni.De én azt tudnám javasolni neked,hogy próbáld meg amikor érzed hogy nagyon kellene egy cigi,egyél helyette egy gyümölcsöt,vagy valamivel jutalmazd meg magad,és a legfontosabb,gondolj mindig a babára.
Nekem a párom nagy dohányos volt,és most hagyta el a cigit,csak a babáért.Neked annyival künnyebb lehet hogy tudod hogy benned van,meg ha érzed a mozgását pláne tudod hogy kiért teszed. Sikerülni fog,kitartás,és adj időt magadnk hozzá.Boldog babavárást!
Nos,én a hetedik hétig dohányoztam,akkor derült ki hogy baba van.Igazából mikor jöttek a rosszullétek eszembe sem jutot rágyújtani.Azóta sem.Egyszerűen akaraterő.Nem kell rágondolni.
Sőt,engem kifejezetten zavar,ha valaki a közelemben dohányzik.A hétvégén már apósékra is ráparancsoltam,hogy az unokájuk érdekében ne dohányozzanak mellettem.
Elég furán hangzik,de majd ha eljutsz oda,hogy úgy érzed magad mint akinek belehánytak a gyomrába rájössz.
Egy idő után nem fog hiányozni. Azok a kismamák, akik a terhességet végigdohányozzák, nem is akarják letenni a cigit. Még akkor sem, ha rosszul vannak tőle.
Kitartás:-) A baba legyen az első.
Próbáld ki:
Igyál meg napi 4 liter vizet!
Tudom, hogy nem egyszerű, de a víz méregtelenít, így gyorsabban kiüríti a szervezeted a még benne lévő nikotint. Ha pedig már kiürítette, nem fog annyira hiányozni.
Kitartást!
Tényleg nagyon nehéz ez a cigi dolog. Én tegnap éjjel is azt álmodtam, hogy elszívtam 2 szál cigit. Most 29 hetes vagyok és kb.12-15 hetes voltam amikor találtam otthon a fiókban egy doboz cigit. Aztán minden nap elszívtam 1 szálat titokban 2 részletben és nagy lelkiismeret furdalások közepette. Utána azt hiszem, hogy a 20.-ik héten kiderült, hogy a köldökzsinórban csak 2 ér fut a 3 helyett. 1% esély van, hogy valami baja lesz a babának. Azonnal összetörtem az összes cigit és kidobtam. Előtte sem és azóta sem gyújtottam rá. Persze magamat hibáztatom pedig a doki szerint nem valószínű, hogy ezért van.
Csak azért írtam le, hogy még jobban elvegyem a kedved. Gondolj arra, hogy ez a 9 hónap milyen kevés egy élethez képest. Ha ezt most kibírod (akaraterő)még 30-40 évig is cigizhetsz...Én is erre gondolok mindig és arra, hogy egészséges legyen a babám.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!