Én Szlovákiából vagyok, de Budapesten a Szent István kórházban szeretnék szülni. Szülésznőt kell választanom, de hogyan csináljam, csak menjek be a kórházba hogy 'hello' szülésznőt keresek?
Szia
Orvososd van már? Vagy mellé keresel szülésznőt?
Ha orvost keresel én tdok tippet adni : Ne Németh Miklóst! (sajnos negatív a tapasztalat)
Amúgy ott nálatok Szlovákiában valóban olcsóbban hozzá lehet jutni a babacuccokhoz?
Bocs hogy visszakérdezek, de ideje kerese valakit onnan.
23 hetes kismama
Nálunk úgy mőködik, hogy bemegy a kismama terhesgondozásra az SZTK-ban ott vannak alapjáraton szülésznők, elbeszélget velük, és ha valaki szimpatikus, akkor megkérdezi tőle, hogy elvállalná-e.
Ha pedig nem talál megfelelőt, akkor a szülésfelkészítőn ott szokott lenni az összes szülésznő, ott is tud ismerkedni, és választani.
Az első válaszolónak irom, hogy szerintem igen nálunk olcsóbbak a baba holmik, de az attól is függ, hogy mit szeretnél vásárolni..
Orvosom már van, csak szülésznőt keresek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!