Margit kórházban szülnék, orvost kell választanom. Kit válasszak?
Kérlek, írjatok tapasztalatokat. Először nem akartam orvost választani, mert úgy vélem, az ügyeletesnél is ugyanúgy meg lehet szülni, s nincs is túl sok pénzünk arra, hogy agyonfizessünk egy "jó orvost", viszont kiderült, hogy ikreim lesznek, és így azt hiszem, meg kéne változtatnom az eddigi véleményemet, mert mégis csak biztonságosabb lenne, ha valaki végig figyelne rám.
Olyan orvost keresek, akinél nem rögtön merül fel a császározás, nem kér irreálisan sokat, elérhető stb...
Szia!
Én nem a Magitba járok, de van egy ismerősöm aki igen, nála is szült, meg több mindenkinek csinált nőgyógyi műtéteket is, sikeresen, de már régen, sajnos se árat, se semmit nem tudok, csak azt, hogy jó doki:
Dr. Ruzsvánszky István
Telefonon kérdeztem meg, mert megláttam a kérdésedet, lehet a nevét is rossz helyesírással írom, akkor bocsi.
Esetleg más fórumokon utánaérdeklődhetnél, hátha tudnak közelebbit mondani.
Remélem ez is vmi...:-)
Furi, hogy senki nem írt a kérdésedre...
Szió, jó egészséget!
32 hetes km.
En is Ruzsit javaslom, en nala szultem, hozza jartam elso gyerekkel is terhesgondozasra (vegul elkoltoztunk), masodik gyereknel pedig visszakoltoztunk, a terhesgondozast o fejezte be es o szulesztett. En meg vagyok vele elegedve, semmi gondom nem volt vele.
Annyit tudni kell, hogy hangulatember, mint a legtobb orvos. Furcsa viccei vannak, de jo humora, viszont hallottam mar olyanrol is, hogy nehany kismama magara vette a dolgot. De szerintem jo fej. :-)
Es ami nekem lenyeges volt: nem beszelt ossze-vissza, nem aprolekoskodott, nem kellett udvarolnunk egymasnak. Elmondta, hogy mi a helyzet, ha valami meg erdekelt, akkor kerdeztem es tisztan, erthetoen valaszolt.
Es ami meg szempont lehet: iker lanyai vannak (mar nagyok), igy gondolom abszolut kepben lesz mindennel a terhessegedet illetoen! :-D
(Nekem egyebkent ugy tunt, hogy nem is a penzre hajt. Legalabbis nagyon kimeletes volt velunk ebbol a szempontbol.)
Ha kesobb erdekel, akkor szulesznore is van jo tippem.
Sok boldogsagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!