Miért "versenyeznek" ennyire a kismamák h ki hízott kevesebbet a 9 hónap alatt?
Nem azt mondom,hogy zabáljunk önfeledten és hízzunk 30 kilót,de ez a túlzott rettegés a terhesség alatti hízástól már kóros lett...Persze vannak itt kivételek,akik a terhessègi cukorbetegség miatt köteles diétázni,ez rendben is van.Viszont nagyon sok egészséges kismami fél megenni még egy szelet kalácsot is nehogy felszaladjon fél kg.Félreértés ne essen nem egy túlsúlyos írigy kismama vagyok,bizony én is próbálok egészségesen étkezni de nem vetem meg néha néha az édességet vagy a gyorskaját sem.Ismerösöknek is ha nem az elsö,de a második kérdésük már az,hogy eddig mennyit híztál?! Most komolyan ez a legfontosabb?
Elsö babámmal 12kg-ot híztam,van aki azt is soknak tartotta.Szerintem nem ilyenkor van itt az idelye hogy topp formában legyünk,vagy én gondolom rosszul?
Nem terhesség alatt kell mindent megtenni a jó alakért,hanem elötte és utánna...
Első baba: Alapból túlsúlyos voltam. De sokat hánytam az elején. Közepén nem figyeltem oda. Végén cukor-gyanús voltam, 160ch-s diéta. Összesen 11 kg plussz. (90 kg-mal mentem szülni.)
Második baba: Talán 3x hánytam, azt is vitamin, gyógyszer éhgyomorra való bevétele miatt.
Félidőig nagyon kívánós voltam, zabáltam. Utána leálltam, figyelgettem a kajámat. 12 kg lett a vége. (81 kg-mal szültem.)
Barátnőm 20 kilót szedett fel. Doktornő, védőnő szólt, hogy magas a cukor, diétázzon, mire palija közölte "Nem fogod éheztetni a gyereket pár diplomás idióta miatt"....
21-es, erre majd a barátnőd palija akkor is emlékezzen, amikor cukorbeteg lesz a gyereke. Mert ha egy terhességi cukros kismama nem diétázik, akkor az fél-3 kg-os gyerek hasnyálmirigye termeli az inzulint a 60-90 kg-os anyukának.
Most akkor ki is az idióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!