Miért "versenyeznek" ennyire a kismamák h ki hízott kevesebbet a 9 hónap alatt?
Nem azt mondom,hogy zabáljunk önfeledten és hízzunk 30 kilót,de ez a túlzott rettegés a terhesség alatti hízástól már kóros lett...Persze vannak itt kivételek,akik a terhessègi cukorbetegség miatt köteles diétázni,ez rendben is van.Viszont nagyon sok egészséges kismami fél megenni még egy szelet kalácsot is nehogy felszaladjon fél kg.Félreértés ne essen nem egy túlsúlyos írigy kismama vagyok,bizony én is próbálok egészségesen étkezni de nem vetem meg néha néha az édességet vagy a gyorskaját sem.Ismerösöknek is ha nem az elsö,de a második kérdésük már az,hogy eddig mennyit híztál?! Most komolyan ez a legfontosabb?
Elsö babámmal 12kg-ot híztam,van aki azt is soknak tartotta.Szerintem nem ilyenkor van itt az idelye hogy topp formában legyünk,vagy én gondolom rosszul?
Nem terhesség alatt kell mindent megtenni a jó alakért,hanem elötte és utánna...
Szia. Tevedsz alatta is lehet tenni az alakèrt. Csak nem ùgy, mint NEM terhesen. A fogyokura valoban nem ekkor esedekes. De a dieta meg jot is tesz. A dieta azt jelenti, hogy szabalyokat hozol az eletedbe, nem eszel annyi nasit, nem iszol annyi cukrosat es kevesebb tèsztát eszel stb. Szóval kicsit tulzas amit a vegen irsz. A gyereknek sem jo a tulzott elhizas. Bar MI a barátnőimmel ìgy sem versenyzünk. En plusz 6kgval mentem szulni, nasi helyett gyumolcsot ettem es kerultem a cukros uditoket ( ez a babanak is jo, nem csak Nekem) egyik baratnom 10plusz kgval ment szulni, a masik sajnos plusz 17kgal, es neki a kezdo sulya is sok volt a pajzsmirigye miatt. De nem versenyzunk. Azota fogytak hogy nem szoptatnak. Nekem maradt a regi alakom. De nem nezzuk le egymast. Sem en oket h hiztak, sem ok engem h " vigyaztam az alakomra"pedig inkabb az EGÈSZSÈGEMRE ÈS A BABÁM egèszsègère.. nem az alakom volt az elodleges. Az csak egy kis plusz jó! :)
Persze vannak akiket en sem ertek.. ikres kismama a faluban a 25hetig futott nem is keveset. Meg hegyet maszni ment es tùrázgatni.. na az mar számomra is sokkolò :)
Udv 34hkm :)
Mivel manapság nagyon fontos lett a külső. A nőknek ma már nem csak szépnek, egészségesnek és vékonynak kell lennie, hanem tökéletes anyának és feleségnek egyszerre, miközben a karrierjét sem hanyagolja el.
Mindenki igyekszik minél kevésbé megváltozni a terhesség alatt is, mivel Rubint Rékák meg hasonló sztárok bizonyították, ha elég keményen edzel és odafigyelsz, akkor nem leszel túlsúlyos ekkor sem.
Frusztráló és idegesítő ez a megfelelési kényszer, de ezek miatt teljesen érthető, hogy miért küzdenek ezzel annyian.
Nekem még nincs gyerekem, de a nővérem terhessége alatt a szüleim is mindig ezt kérdezték először, hogy hány kilót hízott, kövér-e sovány-e, vigyázzon, ne egyen kettő helyett stb.
Aztán a háta mögött is kibeszélték ugyanezt. Számomra ez gusztustalan és felszínes viselkedés a részükről, miért nem a lányuk, vagy az unoka hogylétéről érdeklődnek...
16# kezdjuk ott h sokan mint a pajzsmirigyes baratnom, nem is tudnak fogyni. Tudàs nèlkül soha ne ítèlkezz. Nemtudhatod ki min megy át az èletben.
Èrdekes règen kismamavitaminok sem voltak ès fitt mamik sem mègis egèszsègesek az akkoriak.. na de ami 20ève megy az vmi hihetetlen szr.
Kb akkor kezdodtek a fitt mamik, ha nem elobb. Es a terhesvitamin? En kerulom nagy ívben, nem bìzom benne. Valahogy bizarul hiznak tole a " pocaklakók".. no meg ha egeszseges taplalkozik valaki, akkor az nemis kell. Csak a folsav es a D vitamin en ezeket szedem. Meg magneziumot. Minek kellene tobb, ha eszek gyumolcsot. Zoldseget , rizst, levest eszem heti 3szor. Szóval megvan a vitamin , ami kell. Fittmami sem vagyok, kinem allhatom a fittmamikat, Sarka Kata ea Rubint reka megtehetik h edzenek heti 7szer es szepitkezzenek.. de nem mindenkinek van erre pènze ès nem mindenkinek fontosabb az alakja es a gyereke. Sokan csodalják ezeket az " anyukákat" , de ezek... csak biologiai ertelemben anyàk. Mert mint nő jol vizsgáznak az edzőteremben.. de otthon? ...
Orulok , h egyetertesz velem Kedves kèrdező!!
11#- es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!