Mennyit hiztatok kB. a 26. hétig? Mennyi lett végül a súlyotok?
Figyelt kérdés
2017. febr. 25. 18:02
1/11 anonim válasza:
Már nem emlékszem hogy 26. hétig mennyit híztam de a végére 17 kg jött fel. Az első 3 hónapban jött a legtöbb 10 kg
2/11 anonim válasza:
Èn kb.akkor kezdtem felszedni a kilókat
+5 kiló lett a vége.
3/11 anonim válasza:
Mint az utolso , vegul +6mentem szulni.
4/11 anonim válasza:
Szia!
Holnap töltöm a 27. hetet. Jelenleg plusz 10 kilónál járok és csak remélni tudom, hogy most nem lesz több. Az első terhességem alatt 26 kilót híztam, kislány volt. A fiammal 10 kilót híztam, de hamarabb jött 6 héttel, biztos híztam volna még egy keveset.
Most elvileg ismét kislányt várok, így félek hogy megint 20 felett lesz a vége! :D
5/11 anonim válasza:
+1 kilónál jártam és +7el mentem szülni.
Ugyan még csak 22 hetes vagyok de +2 kg eddig. Most van étvágyam.
6/11 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan, de olyan 5 kg-nál járhattam. Most 33 hetes vagyok, és +7 kg.
7/11 anonim válasza:
5 kg-nal jartam es 11 lett a vegere.
8/11 anonim válasza:
Ez attól is függ milyen alkat vagy ,mennyire figyelsz oda az evésre stb.én hízékony vagyok,eleve súly felesleggel indultam.a 27.hétig 7kg ugrott fel,aztán a terhességi cukor miatti diétának köszönhetően még 1.amúgy azt hiszem a havi 1kg ideális
9/11 anonim válasza:
Arra mar en sem emlekszem, de 62 kiloval esten teherbe, 83-mal mentem szulni. Brutal gyorsan visszafogytam!
Masfel evvel szules utan 57 kilo vagyok.
10/11 anonim válasza:
Lemaradt, hogy javareszt inkabb vizes voltam nem zsiros!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!