20. hétig ti mennyit híztatok első babánál?
Nekem is első baba. 163 centi vagyok, 56 kilóról indultam,nem sokallták, mert ez gyakorlatilag izom volt rajtam súlyban a régi sok sportnak köszönhetően. 26 hetes vagyok és eddig 7 kilónál járok, mondjuk elvileg elég nagy a baba, pocakom is szintén. Gyakorlatilag ezt szinte a hasamon hordom, mivel minden eddig hordott nadrágom combban,csípőben is tökéletes, csak begombolni nem tudom őket. Alkati kérdés szerintem ez, nekem sem a doki,sem a védőnő nem sokallja a 7 kilómat, érdemes szerintem őket is megkérdezned erről. Látják az alakod, a kezdősúlyod, stb.
Persze aki sok plusszal indul,annak érdemesebb állítólag odafigyelni, de aki nagyon vékonyka volt, annak másként kezelik tudtommal ezt a témát.
Boldog babavárást :)
semennyit, kb a 28. héttől kezdtem hízni.
32hkm
Fogytam, utána kezdtem hízni 22.héttől, most van rajtam 12kg plusz...
35+5hkm
Az első babámmal voltam a legjobban, így vele kb. 21 kilót híztam, de erre sem mondta senki hogy sok. (Mármint szülésig, a 20. hetet most nem tudom.)
Most a negyediket várom 162 cm-el (Na én nem vagyok sportos alkat, viszont nagyon vékony), 18 hetes vagyok most és 52 kg. 50-el indult a terhességem, de 48-ra fogytam.
Sajnos sokat járok orvosokhoz különböző problémákkal és egytől egyig mind kevesli a súlyomat. (Diabétesz miatt diétázom is)
Szia! En 5kgt hiztam a 20.hetig most vagyok 24 hetes:) meg mindig 5-5,5kg-nál járok. Most igy vagyok 56 kg.
Nem latszik amugy csak a hasam nött, de ugyanugy S-ses ruhat hordok meg minden 😀🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!