Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hetente kell" majd fizetni az...

Hetente kell" majd fizetni az orvosnak?

Figyelt kérdés
Lassan mennem kell majd NST-re.Ha a fogadott orvosom ad majd idopontot akkor gondolom ugy csinalja h o legyen epp ugyeletbe.Az NST az ambulancian van.Ha majd mennem kell surun akkor ott is fizetek?Vagy ott is a vegen kerdezzem meg mivel tartozok?A noverek elott?Vagy ne adjak semmit?Tanacstalan vagyok
2017. febr. 16. 18:44
1 2
 1/12 Carragher_x ***** válasza:
39%
Ha fizetni akarsz, menj magánrendelésre!
2017. febr. 16. 18:48
 2/12 A kérdező kommentje:
A magamrendelesre ahova jarok az orvosomhoz ott nincs NST,csak a korhaz ambulanciajan.Oda fog majd idopontot adni a doki.De akkor ott nem kell fizetni igaz?
2017. febr. 16. 18:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha a kórházba mész, akkor nem kell, nem is a dokid csinálja a vizsgálatot.

Az én dokimnál van NST és van szabott tarifája is (lényegesen kevesebb, mint az orvosi vizsgálaté), és szülésznő végzi.

2017. febr. 16. 18:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Es ha akorra ad idopontotajd direkt mikor o lesz a korhazba az ugyeletes?Es o nezi majd meg?
2017. febr. 16. 18:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek kinos helyzetbe kerulni,h csak kijovok onnan siman,de azt se szeretnem ha ott 3 nover elott kerdezzem meg h tartozok e valamivel.Nem tudom h szokas ez ilyenkor
2017. febr. 16. 18:55
 6/12 Carragher_x ***** válasza:
84%
Egy szokást kell megjegyezni: azért fizetünk, amiről nyugtát, számlát kapunk. Egy állami intézmény, állami berendezésén, közalkalmazott által munkaidőben végzett (általában a nővérek végzik el a vizsgálatot) tb által térített vizsgálatért nem fizetünk.
2017. febr. 16. 19:00
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Szóval, nálunk így megy:

Első nst/ctg-re magándoki adta az időpontot a klinikára. A vizsgálatot nem ő végezte.

Az értékelést igen.

Aztán visszaküldött h kérjek x napra időpontot.

Ott feljegyezték a fogadott orvos nevét, és úgy adták az időpontot hogy az orvosod bent legyen.

2017. febr. 16. 19:17
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Ja és nem kell fizetni! (előző voltam)
2017. febr. 16. 19:17
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem kellett fizetnem az nst-kért. De amikor pl bekerültem a kórházba, és megvizsgált, infúziót rendelt el, fél napját mellettem töltötte, akkor sem fogadott el pénzt.
2017. febr. 16. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell érte fizetni. Nálunk úgy megy, hogy az orvosom a magánrendelésén mondta, hogy mikorra kérjek időpontot. Én betelefonáltam a kórházba, adtak arra a napra időpontot. Elmentem, ott a nővér megcsinálta az nst-t, amikor végeztem hívtam a dokim, hogy kész vagyok, jöjjön le. Lejött, kiértékelte az eredményt, majd újra ő mondta meg, hogy mikorra kérjek időpontot.
2017. febr. 16. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!