Mennyit szokás adni manapság a fogadott orvosnak?
-mikor felfogadom akkor mennyit?
-ultrahangon?
-vizsgálatkor?
-nst?
-szüléskor?
-varatszedés?
Szia!
Nálunk úgy van, hogy a fogadott orvos csak magánban vizsgál. Ergo ott fogadtam fel és a vizsgálat árát adtam neki. Havonta egyszer kell menni, kivéve ha panasz van akkor pluszban, ilyenkor is a szokásos vizsgálati árat kéri. Ha SOS gond van, akkor a kórházban kell keresni én itt se adnék neki többet. Uh-t minden vizsgálatkor csinál az benne van a díjban. Nst-t nálunk a kórházban csinálják, ott a doki nincs jelen nem kell pénzt adni. Szüléskor meg ezen a környéken a magánrendelésen elvégzett vizsgálat árának tízszeresét szokták adni. Nekem program császárom lesz, így egy kicsit többet adok neki. Varratszedést szintén a magánrendelésen végzi, így akkor is az aktuális vizsgálati díjat kéri.
Sima vizsgàlaton, ultrahangkor, minden egyéb làtogatàskor a magànrendelésén az àltala meghatàrozott vizsgàlati díjat. Ez az én orvosomnàl 10.000 ft.
Nst a korhàzban ingyenes, ha van a dokinak NST gépe (nagyon ritka) megintcsak vizsgàlati díj.
A szülés levezetése vàltozó, meg kell kérdezni mennyiért vàllalja. Ismeretségi körömben külön àrat mondtak sima szülésre és egy dràgàbb tarifàt, ha csàszàr jönne közbe.
Igazából 10 a terhesgondozás, havi 1 alkalom.
És 120 a szülés. CTG az a kórházban történik. Nem kell érte fizetni. Varratszedés nem került pénzbe. Akkor szedte ki mikor mehettünk haza a 4.napon. Akkor fizettem a szülés árát. Utána a 6hetes kontroll szintén 10.
Köszi!
Nálunk aki fogad orvost, ugyanúgy az sztkba jár, csak mivel orvosa van így őt hívja be először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!