Elhalt terhesség miatt a fogadott dokim fog műteni, akinél szültem volna. Ilyenkor is szokás neki pénzt adni? Ha igen, kb. mennyit?
Szia. Sajnos én is így jártam az első babánkkal 8 hetesen. Mi mondjuk vidéken lakunk itt más a "tarifa" egy szülés is 20000ft kb. Mivel hónap végén műtött csak 5000ft-ot tudtam neki adni bár azt se akarta nagyon elfogadni. A magánrendelésén sem kér mindig pénzt most is azt mondta jártam már nála eleget az elmúlt 9 hónapban:) szóval nagyon rendes. Neked pedig kitartást.
38hkm
Szia
Mi a műtét előtt azt beszéltük meg a párommal, hogy adunk neki 20.000 Ft-ot. De végül nem kapta meg a pénzt, mert nem jól sikerült a műtét.
Szia!
Szintén fogadott doki volt, és genetikai betegség miatt kellett elvetetnem.
Én megkérdeztem, hogy mennyivel fogok tartozni, és nagyon aranyos volt, azt mondta, hogy Ő ezt nem szívesen csinálja, amúgy nem is csinál abortuszt, és nagyon sajnál, hogy így alakult, így ezért köszöni nem kér pénzt.
Nagyon jól esett...és azóta sokat gondolok erre, hogy tényleg ez annyira gusztustalan lett volna, ha elfogad lóvét, hisz nem Én akartam elvetetni, sőt tökre ki voltam borulva...
Ezzel a "húzásával" amúgy nagyon belopta magát a szívembe, és mikor azt mondom neki doktor úr, akkor azt tényleg úgy is érzem...
Mi ugyanezért 20.000,- Ft-ot adtunk neki!És el is fogadta! Amit most utólag már nem adnék!
Nincs akkor egy nőnek elég baja? Rossz testileg is, és lelkileg is! Nekem pofám nem lenne elfogadni a doki helyében! Mondjuk az enyémnek volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!