Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhalt terhesség miatt a...

Elhalt terhesség miatt a fogadott dokim fog műteni, akinél szültem volna. Ilyenkor is szokás neki pénzt adni? Ha igen, kb. mennyit?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 10:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adtam neki pénzt, szerintem ezért nem kell fizeti.Attól még nem fog jobban odafigyelni rád.
2010. aug. 15. 10:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Sajnos én is így jártam az első babánkkal 8 hetesen. Mi mondjuk vidéken lakunk itt más a "tarifa" egy szülés is 20000ft kb. Mivel hónap végén műtött csak 5000ft-ot tudtam neki adni bár azt se akarta nagyon elfogadni. A magánrendelésén sem kér mindig pénzt most is azt mondta jártam már nála eleget az elmúlt 9 hónapban:) szóval nagyon rendes. Neked pedig kitartást.

38hkm

2010. aug. 15. 12:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Mi a műtét előtt azt beszéltük meg a párommal, hogy adunk neki 20.000 Ft-ot. De végül nem kapta meg a pénzt, mert nem jól sikerült a műtét.

2010. aug. 15. 14:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem a fogadott dokim műtött.Szerettem volna adni neki 10000ft-ot de nem fogadta el.Utólag tiszta fejjel átgondolva,már nem adnék neki.Késöbb nála szültem adtam és elfogadta.De az más volt.
2010. aug. 17. 19:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
En sem adtam a szulesnel, bar annyira rendes volt, h megerdemelte volna, de sajnos nem volt.Egyebkent meg oszinten sajnalom a babat!!!!
2010. aug. 17. 20:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenkinél saját döntés, és pénztárca kérdése. Nem vagy köteles. Én adtam anno. Sajnos nekem is az első terhességem 7 hetesen elhalt. Műszeresen kellett befejezni. Nagyon sajnálom, h ezt Neked is át kell élned...nem egyszerű megemészteni, de muszáj túllépni rajta. Én adtam 10.000.- Ft-ot mikor jöttem el a kórházból. Mivel nagyon rendes volt a dokim. Tehát valóban "hálapénz" volt. Úgy éreztem megérdemli a hozzáállás végett, amit felém tanúsított. (amilyen hozzáállást bármelyik dokinak tanúsítani kellene, még ha nem előre megfogadott orvos is...de ez sajnos nem így van.)
2010. aug. 17. 21:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Engem is a fogadott dokim műtött. Már azelőtt szűltem nála és nagyon meg voltam vele akkor elégedve. Ezután volt két missed abom, először 15.000 ft-ot kapott, 2.-jára csak 10.000-et. Most újra babát várok, és ha megszületik a pici, akkor már nem kap annyit szűléskor, mint az 1. babánál.
2010. aug. 18. 06:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Szintén fogadott doki volt, és genetikai betegség miatt kellett elvetetnem.

Én megkérdeztem, hogy mennyivel fogok tartozni, és nagyon aranyos volt, azt mondta, hogy Ő ezt nem szívesen csinálja, amúgy nem is csinál abortuszt, és nagyon sajnál, hogy így alakult, így ezért köszöni nem kér pénzt.

Nagyon jól esett...és azóta sokat gondolok erre, hogy tényleg ez annyira gusztustalan lett volna, ha elfogad lóvét, hisz nem Én akartam elvetetni, sőt tökre ki voltam borulva...

Ezzel a "húzásával" amúgy nagyon belopta magát a szívembe, és mikor azt mondom neki doktor úr, akkor azt tényleg úgy is érzem...

2010. aug. 18. 07:32
 9/13 anonim válasza:

Mi ugyanezért 20.000,- Ft-ot adtunk neki!És el is fogadta! Amit most utólag már nem adnék!

Nincs akkor egy nőnek elég baja? Rossz testileg is, és lelkileg is! Nekem pofám nem lenne elfogadni a doki helyében! Mondjuk az enyémnek volt....

2010. aug. 18. 08:30
 10/13 eszo ***** válasza:
nekem spontán vetélésem volt,amit műszeresen kellett befejezni, de nem volt fogadott dokim, a műtét is késő délután volt, és altatásban voltam..mire felébredtem csak a vizites doki volt már ott..nem adtam senkinek semmit..amúgy meg sem fordult a fejemben, hogy kellett volna..elég volt a bajunk így is!
2010. aug. 18. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!