Elhalt terhesség miatt a fogadott dokim fog műteni, akinél szültem volna. Ilyenkor is szokás neki pénzt adni? Ha igen, kb. mennyit?
Én soha nem jártam magánorvoshoz, van kiadásunk így is bőven, örülünk, ha ételre telik hónap végén az albérletben a hitelek mellett (nem túlzok!). Ellene vagyok még a húsvéti locsolópénznek is, nemhogy a hálapénznek! Én irodában dolgozok, havi fix keresetem van. Ha hibátlanul gépelek, nem kapok több pénzt, mint hogyha a levelem tele van hibákkal. Az orvos is kap fizetést, és nem érzem úgy, hogy külön kellene fizetnem azért, mert elvégzi a munkáját, és nem ejt rajtam maradandó károsodást vagy ha világra segít egy csecsemőt. Ez a dolga! Ezt tanulta, ezt a foglalkozást vállalta, ez áll a szerződésében, ezért KAP fizetést. Akkor miről beszélünk?!
Volt missed ab. utáni befejező küretem. Vizitkor nagyon szépen megköszöntem az orvosnak, hogy elvégezte a beavatkozást, de nem adtam pénzt. Nekem ad az orvos hálapénzt azért, mert "munkát adok neki"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!