Fogadott szülésznőnek általában mennyit szokás adni, illetve mikor?
Míg el nem hagyod a kórházat, addig ne fizess, csak távozáskor :) Addig fognak rád szépen odafigyelni :)
Én változó árakat hallottam eddig. Volt aki 30-at volt aki 80-90et adott. Azt hiszem az átlag 50 körül van.
Egyébként szülésznőnek tanulok, de engem megleptek ezek az összegek.
Mindíg segít. A szülésznőnek az a dolga :) Remélem kifogsz egy nagyon kedves szülésznőt és könnyű lesz majd a szülésed. Fontos, hogy az orvosra is figyelj, hogy mit mond, a szülésznő is hibázhat néha, így az orvos szava legyen az elsődleges a fontos dolgokban.
Első voltam.
Én úgy tudom, hogy az a "szokás", hogy amennyit a dokinak adsz annak a fele. Nálunk is így volt és még másoktól is ezt hallottam. Nekem a doki mondta, de a kórházban többen megerősítették, hogy náluk is így volt, mikor a dokinál rékérdeztek, hogy mennyit illik adni. Persze nekem magánorvosom van, tehát nem volt tabu a pénz téma.
Ha valaki mondjuk 50e-t szán a dokinak akkor a szülésznőre kb. 25e. Én így tudom.
Ja és igen, a végén add oda. Mi úgy csináltuk, hogy varratszedésnél kapta meg a doki és mielőtt aznap hazamentünk megkerestük a szülésznőt és ő akkor kapta meg. Persze megkérdeztük, hogy mikor lesz műszakban.
Előző voltam
A szülésznő ér valamit az egész alatt meg a párod, nekem nem volt fogadott szülésznőm de reggel 8 tól 16 óráig csak ő foglalkozott velem baromi kedves és figyelmes volt mindenben segítet, a doki csak a finisben jött be és minden ok volt...
én a szülésznőnem egy kb 20 e ft os avon csomagot adtam amikor a kórházból kijöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!