Barnázgatás hetente 1x2x gond?
9+5 kismama vagyok. Az orvosom 6 hetesem progesteront irt fel, egy tavalyi vetèlès miatt. Akkor nem volt barnàzàs, semmi, csak az uh derült ki, hogy nem fejlödőtt tovàbb.
Bekène mennem a korházba? Mitől lehet ez? Fàjdalmam nincs. Nincs még gyermekem 😕
28/L
Én azért megnézetném orvossal, hogy minden rendben van-e.
A barnázgatás jele lehet fertőzésnek is.
Igen, meg kell nézetni mindenképpen. Lehet egy kis haematóma, arra szoktak javasolni C vitamint, rutascorbint, plusz magnéziumot. Lehet az is, hogy emelni kell a progin. Nekem is volt, hogy kaptam Duphastont barnázásra, pár hét múlva újra jelentkezett és emelést javasolt az orvos.
Mindenképpen menj orvoshoz!
Inkább menj feleslegesen orvoshoz minthog baj legyen
Nekem volt h kedden voltam orvosnál,minden oké volt,de csütörtökön reggel barnázni kezdtem,így mentem ismét orvoshoz.
Nekem volt egy pici haematómám az ürült...
A progit szájon át szeded, vagy hüvelykúp? A kúp okozhat barnazast, irritálhatja a hüvelyfalat.
Mindenképp menj orvoshoz!
Mindenképpen jelezd az orvosnak.
Én az 5. héten kezdtem el barnázni egy szombat este, mentünk az ügyeletre, kaptam Utrogestant hüvelybe 3x1, két hét után múlt el a barnázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!