Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos fiam még mindig...

10 hónapos fiam még mindig hascsikarással küzd, "HA" - s tápszert kap + még szopizik + 6 hónapos kora óta kap főzeléket is. Hetente cca 3x az esti lefektetés után nagyon sír, pukizik, és csak utána nyugszik meg. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Mindent próbáltam már, Gripe watert, Espumisant, etc. Szervi baja elméletileg nincs, szűrő ultrahangon voltunk, még 2 hónapos korában. Kezdek kétségbeesni, hogy nem tudok rajta segíteni. Iszonyatos hangerőt produkál.
2009. jan. 31. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Azt írtad szopizik! Nem lehet, hogy valami, amit eszel bántja? Nekem 8 hónapos lesz, de a banánt pl. nem bírja, akkor sem, ha ő eszi, nem is kap, de ha én eszem akkor sem! Széklete van rendesen?
2009. jan. 31. 10:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi is hasfájósak voltunk 3 hetes korától 2és fél hónapos koráig.Próbáltátok az Infacol-t?Gyógyszertárba kapható, vény nélkül, 1700 ft körül van egy adag, ez szuszpenzió,nem szívódik fel, csak a levegőbubikat segíti összekapaszkodni nagyobb gömbökké és ezáltal ki tudja pukizni a levegőt, nekünk ez vált be, 1-2 hét alatt csillapodtak, majd megszűntek a tünetek.Szoktam neki adni kis kamillateát, az is nyugtatja a pocit, kevés kell belőle, a túl sok sem jó, mert akkor meg hasmenése lehet tőle, ha nagyon beindítja a pocit.jobbulást!
2009. febr. 1. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!