Kismamák! Ha még nem ismeritek a babátok nemét, van kedvetek ehhez a teszthez?
Figyelt kérdés
Csak azok írjanak légyszi, akik szeretnék ezt szórakozásból kipróbálni. Lényege: ha szódabikarbónához, majd külön pohárban hypo-hoz öntünk vizeletet, akkor ha sörszerűen felhabzik fiú lesz, ha pezseg mint a Sprite, akkor meg lány. Én ma 14 hetesen mindkettőt megcsináltam, mindkettő csak pezsgett. Eszerint lány lesz. Ha pedig megtudnánk az uh-on is a nemét, akkor ezt megoszthatnánk egymással. Szóval? Valaki?2017. febr. 16. 10:29
41/50 anonim válasza:
Nekem bejött. Lányt mutatott és lány is lesz. Végre megmutatta magát :)
42/50 A kérdező kommentje:
Utolsó! Gratulálok neked! Akkor hát neked is bejött a teszt... :-) Jó egészséget kívánok!
2017. márc. 31. 11:31
43/50 anonim válasza:
Köszönöm! :) Igen. Már van egy kislányom és nagyon szerettem volna neki egy hugicát. Nem is mertem hinni benne, hogy újra lány, mert most annyira más tüneteim voltak, hogy mindenki azt mondta, hogy tuti fiú. Csak a teszt mutatott lányt! Persze imádtam volna a fiamat is, de így teljesült a vágyam! ;)
44/50 anonim válasza:
Sziasztok, ma csináltam meg kislányt mutat, holnap ultrahang remélem nem lesz szégyenlős :D
45/50 anonim válasza:
En mire megtudhattam volna elvesztettuk..:(
46/50 anonim válasza:
kedves utolso , sajnalom , hogy veszietetted el ?miert? mnny i hetes voltal
47/50 anonim válasza:
15 +3 :( koszonom.
A 2.angyalkánk. nem fejlodott tovább...
48/50 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én el se tudom mondani, mennyire nagyon sajnálom. Én is vesztettem már el babát. A 12. héten tudtuk meg, hogy 8 hét+3 naposan nem fejlődött tovább. Kívánom, hogy minél hamarabb felépülj, és lelkileg is nagyon nagy kitartást és erőt kívánok! :-(
2017. máj. 3. 19:57
49/50 anonim válasza:
Koszonom szepen ! O a masodik angyalkank az elsonel kicsit konnyebb volt 5+4 nel vérzessel elment. :(
50/50 anonim válasza:
Kérdező szültél azota babát:Rip részvétem, baba elvesztés miatt. sokan veszitenek el babát 9 honap alatt, de kövezkező baba élni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!