Kismamák! Ha még nem ismeritek a babátok nemét, van kedvetek ehhez a teszthez?
Figyelt kérdés
Csak azok írjanak légyszi, akik szeretnék ezt szórakozásból kipróbálni. Lényege: ha szódabikarbónához, majd külön pohárban hypo-hoz öntünk vizeletet, akkor ha sörszerűen felhabzik fiú lesz, ha pezseg mint a Sprite, akkor meg lány. Én ma 14 hetesen mindkettőt megcsináltam, mindkettő csak pezsgett. Eszerint lány lesz. Ha pedig megtudnánk az uh-on is a nemét, akkor ezt megoszthatnánk egymással. Szóval? Valaki?2017. febr. 16. 10:29
21/50 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös, most már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz neked. Bár én lehet, hogy inkább az uh-nak hinnék, ha már 2-szer is azt mondták, hogy fiú lesz. Majd írj mindenképpen, mert végül is érdekes a dolog.
2017. febr. 17. 07:29
22/50 anonim válasza:
Kipróbáltam. Nekem nem csinált semmit, nem lett egyáltalán habos...Ezek szerint lány lesz. Ha kiderül, akkor megírom, hogy nekem bejött-e. 15 hkm
23/50 anonim válasza:
Szia ! :) ird majd meg kiváncsi vagyok
24/50 anonim válasza:
kivancsian varom a valaszokat , mivel engem is foglalkoztat a dolog , de en meg nem vagyok terhes es kifogom en is probalni mikor terhes leszek :)
25/50 anonim válasza:
Sziasztok! Igaz a picikém még csak 12hetes, de tegnap mi is megcsináltuk a tesztet, plusz a hypósat is. :) mind a kettőnél habzott mint a sör. Szóval kisfiú. :D Még pár hét és megtudjuk bejött -e ez a kis játék.
Majd írok.:)
26/50 anonim válasza:
Kedves utolso! 16het elott nem "szokták"megcsinálni. Nem biztos h bevalik. :)
27/50 anonim válasza:
Tudom, de a férjem noszogatott, h csináljuk meg, nem árt senkinek. Azért jó móka volt :D
28/50 A Dorina válasza:
Sziasztok! Én még csak 13 hetes vagyok. Majd kipróbálom én is kíváncsiságból. De majd csak a 16 hét után. Jó babavárást!
29/50 anonim válasza:
Sziasztok!19-es vagyok,nekem mindkettő lányt mutatott de fiú lesz!
30/50 anonim válasza:
Sziasztok en tegnap csinaltam meg lanyt mutatott, lányt is mondtak ma uh-n. 22hetes vagyok.
12uhn fiùt tippeltek es a 18.on is szval passz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!