Kismamák! Ha még nem ismeritek a babátok nemét, van kedvetek ehhez a teszthez?
Figyelt kérdés
Csak azok írjanak légyszi, akik szeretnék ezt szórakozásból kipróbálni. Lényege: ha szódabikarbónához, majd külön pohárban hypo-hoz öntünk vizeletet, akkor ha sörszerűen felhabzik fiú lesz, ha pezseg mint a Sprite, akkor meg lány. Én ma 14 hetesen mindkettőt megcsináltam, mindkettő csak pezsgett. Eszerint lány lesz. Ha pedig megtudnánk az uh-on is a nemét, akkor ezt megoszthatnánk egymással. Szóval? Valaki?2017. febr. 16. 10:29
11/50 anonim válasza:
Én meg pont hogy azt olvastam, hogy reggeli legyen. Vagy nem is írják. De hogy pont délután kell csinálni, azt sehol nem láttam még.
12/50 anonim válasza:
5-ös vagyok:) na most vagy erontottam valamit vagy nem tudom.. :)
De nekem nem csinált semmit..
Ha kicsit meglötyögtettem akkor kicsit habos lett a teteje..de ennyi.. :) vagy ez elég? :) mert akkor bejött nekem is.. :D
13/50 anonim válasza:
Ha nem vsinál semmit akkor lányra utal.
14/50 anonim válasza:
Ha "sör"fiú, ha sprite lany. Nem kell lotyogtetni.:D ezekszerint neked lanyt mutat.:D
A videoban is mondja a csaj h delutanibol es olvastam is mar.
15/50 A kérdező kommentje:
Én március 3-án megyek uh-ra, remélem akkor kiderül majd a neme. Előtte egy-két nappal megcsinálom még egyszer a tesztet, és elmondom, hogy mi lett a tesztek eredménye, majd az uh eredménye. Mindenkinek jó babavárást, és nagyon jó egészséget kívánok! (akár fiú, akár lány... merthogy ez csak részletkérdés ugyebár) :-)
2017. febr. 16. 15:29
16/50 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös válaszoló! Ha hab lett a tetején, akkor az fiú...Ha lány, egyáltalán semmilyen hab nem keletkezik. :-)
2017. febr. 16. 15:31
17/50 anonim válasza:
Persze, a neme mindegy csak egeszseges legyen. Vigyazz magadra, boldog babaváràst! :)
18/50 anonim válasza:
Esküszöm ezt megismétlem :)
Köszi nektek :)
5ös voltam :)
19/50 anonim válasza:
Megcsináltam mindkettő lányt mutat.
17hetes vagyok,kb.két hét múlva 100% pontossággal megtudom a nemét.
20/50 anonim válasza:
5ös megint..
Na nem bírtam magammal ezért ellöttem újra :)
Hat inkább pezsgett! Na most már marha kivi vagyok mert 2× fiút mondtak:) 2 hét és kiderül.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!